Slovenija
39189 ogledov

Novo o neuspešnem testiranju alarma: Na upravi s prstom kažejo na ...

Komentarjev 57
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 14:52 27.september 2025.

Pri ženi se je potem alarm oglasil s cca. uro in pol zamude, pri meni in hčeri ga še vedno ni!? Žena in hči imata istega operaterja, jaz drugega... Torej so tale pojasnila vzrokov bolj iz trte zviti izgovori in ...prikaži večn se jim verjetno še ne senja, kje tiči glavna težava!?

• munja 14:43 27.september 2025.

Pa dobro Naklonsky, kaj se jeziš?? To je bilo testiranje, da vidijo, kako sistem deluje oz. ne deluje. Kje pa piše, da mora biti testiranje pri vseh uspešno???

• vzev 14:46 27.september 2025.

Koliko denarja so zmetali v ta sistem? Koliko so ga zmetali še v promocijo današnjega testiranja, sedaj pa takšna blamaža. Kaj sedaj bodo še pa enkrat zmetali denar v promocijo novega testiranja? Bo kdo odgovarjal?

• munja 15:20 27.september 2025.

Vprašaj se raje, koliko milijard je oblast zmetala oz. ga še meče v luknje brez dna, od katerega ne bomo imeli popolnoma nobene koristi. Testiranje je pač testiranje in če imaš količkaj v glavi veš, zakaj se izvajajo testiranja. Vsak ...prikaži več stroj, vsaka naprava na svetu se testira in ne rata od prve, tudi to ne more. Bo šlo???

Kimberley-Echo 15:22 27.september 2025.

Če bi vse vedno šlo takoj v prvo, beseda "testiranje" ne-bi obstajala. Da nekdo nekaj izpopolni gre skozi veliko testiranj in se s tem sproti uči na napakah, ki so se pojavile v nekem projektu. To je nekaj povsem normalnega za človeški rod.

• vzev 15:30 27.september 2025.

Ja, seveda. Toda najprej moraš zadevo interno stestirati. Ne pa kar zapraviti več kot 100.000€. Seveda ni težava, če pa tako ni njihov denar. Še sami so se hvalili, kako lahko zelo natančno določijo prostor kje se sporočilo pojavi. In ...prikaži več tega očitno niso izkoristili. Ker drugače bi že prej vedeli, da jim nič ne dela.

• munja 16:15 27.september 2025.

Daj vzev, nehaj biti pameten. Pojdi k njim pa jim pametuj, če te bodo poslušali.

• vzev 16:19 27.september 2025.

Seveda ne bodo poslušali, ker že sedaj vidiš, da samo kažejo s prsti na druge. Da pa so naredili totalno blamažo, pa jih ne briga. Po eni strani so zapravili več kot 100.000 evrov, za promocijo. Potem pa sedaj ponovno ...prikaži več kar brez opozorila pošiljajo sporočilo.

• Naklonsky 17:51 27.september 2025.

Pa saj ne gre zato. Najprej javijo, da so bile težave na starejših mobilnikih, da ni delovalo. Imam novega, ni delovalo! Potem naslednjič javijo, da so težave z Androidom! Ne. Imam IOS. Ne deluje. In so javili, da na Dolenjskem ...prikaži več ni delovalo … pa nisem na Dolenjskem! Torej? Vsakemu je jasno, da gre za testiranje zato so bile nekatere težave upravičene, ne pa za zblojenost poročanja o rezultatih testiranja!

Garancija 09:12 28.september 2025.

Karkoli se lotijo ne funcionira,pa noben za nič ne odgovarja,še zmeraj imajo dobro plačane službe foff

• Rim 15:47 27.september 2025.

Ko ne gre, so vedno krivi drugi. Če bi šlo, pa bi se Golob hvalil. Po naše, pardon, njihovo.

• 4krogci 16:46 27.september 2025.

In spet desno usmerjene ovcke ropotajo o nesposobnosti in o stran vrzenem dnarju....pozabljajo pa da so to sami zagnal oz. dal v izdelavo hahahhahaha

• vzev 17:11 27.september 2025.

Kakšno zvezo ima ali gre za levo ali desno. Naredili so totalno blamažo, sedaj pa iščejo izgovore.

• munja 19:07 27.september 2025.

Pa kaj te briga vzev, ne kompliciraj. Nobene blamaže ni,bodo že zrihtali , da bo prav.

• vzev 20:09 27.september 2025.

Ja je popolna blamaža in bi že bil čas, da jih prenehaš ščititi.

• vzev 20:10 27.september 2025.

In imam čisto pravico komplicirati, ker nam vsiljujejo sistem, ki ga niti nočemo. Za to zapravljajo milijone. Na koncu pa se še tako sramotijo. In seveda za to ne bo nihče odgovarjal.

• 4krogci 22:16 27.september 2025.

Glej vzev…ko pride tvoj plesast jastreb na oblast bo vse drugace….place bodo sle v nebo,penzije vsaj 10x zdejsnim, zdravstvo da sploh ne omenjamo k bos v pol dneva od prveka kaslja do koncne diagnoze in operacije,… ah ja in potem se bomo zbudili🙈🙈🙈

• vzev 12:18 28.september 2025.

@4krogci, sem že večkrat napisal, preberite si moje komentarje o Janši, pa mi potem napiši ali sem za Janšo ali ne. Nisem neumen, zato ne podpiram niti enih niti drugih, ker dejansko so obe strani slabi.

• marjan68 16:05 27.september 2025.

Brezhibno izvedeno testiranje, samo prejemniki niso dobili sporičila🤣. Kdo je sedaj tukaj normalno?

• 4krogci 16:42 27.september 2025.

pejd na ksnga bolj resnega operaterja pa bo

• fredda 15:04 27.september 2025.

Sem pri T2.Alarm točno ob 12h.Vse v redu.

StarMačk 15:30 27.september 2025.

Zele zanimivo, tudi sam sem pri T2, pa alarma (še) nisem dobil!???

• munja 16:16 27.september 2025.

Starmačk, hitro na drevo pa v jok. TO JE TESTIRANJE. Če bi šlo vse od prve, testiranje sploh ne bi bilo potrebno.

• jakec1575 16:43 27.september 2025.

imas apple in nimas zadnjega updatea?

StarMačk 17:26 27.september 2025.

Samsunga, ki je dva dni nazaj dobil nadgrajno na android 16 in ta je bila takoj ažurirana... Je pa potem alarm prišel ob 15:45 in to 2x v razmiku minute, vendar brez zvoka v načinu vibriranje, čeprav je informacija bila, ...prikaži več da bo zvočni alarm neglede na nastavitev telefona. Hči pa ga na appla še vedno ni dobila, pa ima posodobitve redno ažurirane...

• Jernej65 16:34 27.september 2025.

Vse bodo zrihtali, kaj toliko galamite. Pri nas je čivkalo in se drlo po vsej hiši.

• jakec1575 16:09 27.september 2025.

eni so dobili 15:30. jaz se zdaj nisem dobil. je pa tulilo naokoli. predvidevam, da so pred tem dogodkom testirali z opeaterji na razlicnih napravah in na razlicnih verzijah sistemskih programih.

jezeran 15:58 27.september 2025.

Evo dobil ob 1530, pa to to sem videl, ker sem imel telefon slučajno v roki. Drugače ni niti zvonilo, niti brnelo, nič. Kam mi mečemo denar, v stvari ki ne delujejo. In tudi če bi, je to namenjeno samo ...prikaži več delanju splošne panike. Ne vem kaj je narobe s sirenami, katere se testirajo vsako prvo soboto v mesecu. Spet je en potegnil cel kup denarja za skropucalo

• munja 16:20 27.september 2025.

Ko pa oblast meče milijarde v luknjo brez dna, kjer tudi ni nobene koristi, te pa nič ne moti????

jezeran 17:14 27.september 2025.

Zmeraj me moti, ker zaradi tega trpita zdravstvo, šolstvo in še marsikaj pomembnega

• Grunf 17:10 27.september 2025.

Ko bom velik, bom, če ne direktor DARS-a pa vsaj direktor Uprave za zaščito in reševanje. Pripravljal, oz. bom dobro plačal, da bodo pripravljali sporočila, drugi pa bodo to izvedli in razlagali zakaj niso. Mandati bodo minevali, kot bi mignil, ...prikaži večil, le pozoren bo treba biti kadar bodo potekli mandati vladam, predvsem tisti, ki ne bo postavila.

mahatma2 15:20 27.september 2025.

Kar se Telekoma tiče , vse v redu.

• vzev 14:43 27.september 2025.

Zanimivo, sedaj pa bo kriv en od operaterjev, sporočil pa niso dobivali na nobenem od omrežij.

• munja 14:45 27.september 2025.

Ali sploh veš čemu je namenjeno testiranje???

• vzev 14:54 27.september 2025.

Ja, seveda vem. Delam v IT podjetju. Toda, da bi si pri svojem projektu naredil takšno blamažo, bi sigurno letel.

• marjan68 16:08 27.september 2025.

Dajmo jim možnost še enega poskusa potem pa game over z novo ekipo.

• munja 16:18 27.september 2025.

vzev čisto vseeno je, kje delaš, testiranje je testiranje in to mora biti, da se ve, če deluje ali ne deluje. Ne pametuj preveč, ker si že malo zoprn.

• vzev 16:21 27.september 2025.

Lahko ti prenehaš ščititi te nesposobneže. Priznaj, da so naredili totalno blamažo. Naredili so sramoto, potem pa še kar brez opozorila pošiljajo nova sporočila.

• 4krogci 16:44 27.september 2025.

VZEV...trdis da ni bilo sporocila pri nobenem operaterju....hmmm kako smo pr nas doma dobil??? pa mamo 3 telefone na telekomu..ob 12:00; 2 na telemach...12:15....je pa res da je en telefon na A1 in 1 telefon na hoferju...no tadva pa res nista dobila

• vzev 16:47 27.september 2025.

Trdim, da zadeva ni delovala pri nobenem operaterju. Če bereš komentarje, dejansko pri čisto vseh operaterjih zadeva ni delovala. Ni bilo važno pri katerem operaterju si. Pri vseh je samo delno prišlo do pošiljanja.

• munja 16:54 27.september 2025.

vzev, ko si tako pameten, pojdi na Agencijo in jim povej, kaj morajo narediti. Si že zoprn. Pri tebi vedno vse dela brezhibno, daj no!! Res ti je težko dopovedat nekaj čisto preprostega. TO JE TESTIRANJE, bo šlo???? Brez tega ...prikaži več ne bi vedeli, kako in ali deluje!!!

• vzev 17:10 27.september 2025.

Dopovej si, da se najprej testira interno, nato na manjši lokacijo, nato pa ko vse deluje narediš končni test pred zagonom. Naredili so blamažo in jih prenehaj ščititi. In ne, skoraj nikoli ne dela iz prve, zato pa testiraš, toda ...prikaži več ne takoj na 2 milijonski populaciji. Če bi oni vsaj malce protestirali, bi videli da zadeva ne deluje.

• vzev 17:10 27.september 2025.

In komu naj grem na agencijo. če pa se že takoj sedaj samo izgovarjajo.

• Naklonsky 14:38 27.september 2025.

Da NEKATERI obvestila niso prejeli? Da na Dolenjskem, uporabniki Boba? Nisem bil na Dolenjskem, nimam BOBa, imamo različne operaterje - pa obvestila nismo prejeli! Testiranje - polomija polomij! Pa kdaj, hudiča se bodo zresnili?

Leon 14:43 27.september 2025.

V kleti kjer se bivaš ni signala .Vprašaj Fritza kako je to rešil.

• munja 16:26 27.september 2025.

Pazi, da te ne bo kap. Ne se jezit, ker ne bo nič boljše. Če bi vedno vse šlo po načrtih 100 %, ne bi bilo potrebno nikoli nobeno testiranje. Ker pač vse ne gre od prve, je to potrebno, ...prikaži več kar pa ni nobena katastrofa. Bodo že porihtali, da bo prav.

Garancija 09:10 28.september 2025.

Bodo podpisali nov aneks,pa spet ne bo prav

• Kmodri_ 17:56 27.september 2025.

Zgleda, da je Pirčevi dolgčas, vsaj večina dela postorijo njeni podrejeni!

• miran566 16:46 27.september 2025.

Hmmm. Alarm v angleščini... haloooo... Kaj pa starejši?

matej2766 15:49 27.september 2025.

sem pri Telemachu in ob 12:00 se m dobil sms sporočilo o SI-Alarm

• Pepe007 15:46 27.september 2025.

Brez veze, to ne deluje zaneslivo. Sem v eni družbi 10 ljudi. Različni operaterji, približno polovica je dobila, ostali ne. Bolje bi bilo pošiljati navadni sms. Tisto dobi vsak.

• Soljatar 15:41 27.september 2025.

moj fotr je dobil ta kurčev alarm s triurno zamudo phahah... pa to je komedija....česarkoli se ta vlada loti, je obsojeno na neuspeh...navaden fiasko, debakl....

• Rim 15:45 27.september 2025.

Žal mi je zanj, ga bi že voda odnesla.

• jakec1575 16:42 27.september 2025.

ajde da te spomnim na vse fiaske zadnje janseve vlade pri digitalnih zadevah? to ni povezano strankarsko anpak s slovensko mentaliteto.

• Jernej65 00:14 28.september 2025.

Solatarju je vso solato poplavilo, preden je dobil alarm, pa čeprav solate sploh posadil ni.

• kokica2000 09:13 28.september 2025.

Ljudje brkljajo po svojih telefonih in klikajo tudi po možnostih, ki jih ne razumejo. Marsikdo si je prejemanje nujnih obvestil izklopil, potem se pa pritožujejo, da jih niso dobili 🤦‍♂️.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.