Pod streho /pod-streho/nepremicnine
24851 ogledov

Policist lahko ukaže, da vam izklopijo elektriko

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • FejstDogaja 07:21 27.avgust 2025.

Oprosti, jaz pa ploskam. Kaj imaš ti v naselju za galamit po deseti ur, da cela soseska ne spi? Fašist je tisti, ki tak teror zganja, ne tisti, ki hoče mir.

• herman3 13:05 27.avgust 2025.

Kaj pa pes, ki laja celo noč, dan za dnem? Seveda pa to nikogar ne zanima, pasjeljubci imajo preveliko moč, vse jih moti, samo njihov cucek ne.

• Toma 07:46 27.avgust 2025.

To so lahko naredili tudi do sedaj. Samo v primeru upokojene učiteljice klavirja ne bo nobenega učinka ;-)

Garancija 09:39 27.avgust 2025.

Včasih so prišli policaji v ledrmontlih,so takega odpeljali,preštrudlali,in je bil vsaj za nekaj časa mir,zdaj je bolj un kriv ,ki ga je prijavil,zmešano vse do amena

• BenX 07:29 27.avgust 2025.

In kaj, če rečem, da ne vem kako se to naredi, ker nisem električar? V stanovanje itak ne sme. Pozdravljam skrb za nočni mir, samo ne vem, če je to pravi način - spet neka nova pooblastila policiji. Kaj pa ...prikaži več psi, ki niso na elektriko?

• matermila 10:20 27.avgust 2025.

Pa tudi zlorabe s strani policajev se bojo lahko dogajale.

• Pepe007 08:31 27.avgust 2025.

Problem je, da si danes marsikdo lasti zvočnik z lastno baterijo in bo lahko nagajal naprej. Vseeno ukrep podpiram. Praktična uporaba bo vse pokazala. Če bodo sodišča enkrat odločila, da so policisti ukrep odredili neupravičeno ali z premalo dokazi in ...prikaži več bo policist imel probleme, se ukrep ne bo kaj veliko uporabljal.

• Kojak 09:19 27.avgust 2025.

Ma baterija se hitro sprazni....

karjola 11:21 27.avgust 2025.

Klavir bojo nesli iz 7ga štuka?

malonaokoli 09:38 27.avgust 2025.

Pravilno, končno naj se to tudi izvaja...kaj pa v turističnih krajih ? ko domačini ne morejo spat zaradi ponorelih turistov ?

• Holobjezakon 12:30 27.avgust 2025.

Svobodaa. Citi naciji tejle levicarji.

• ToSmJest 10:50 27.avgust 2025.

Kako pa bodo to naredili? Mi bodo vdrli v klet in zdemolirali solarno elektrarno?

• herman3 13:03 27.avgust 2025.

Se pravi, da jaz ne bom smel imeti glasbe (zmerne, seveda v primeru zabave, ne vsak dan) po 22 uri, medtem pa bo mi sosedov pes neusmiljeno lajal celo noč.

• maček 13:37 27.avgust 2025.

Policaji bi mi lahko vrt prekopali, mogoče ma kej trave zakopane. Dobrodošli.

• munja 09:42 30.avgust 2025.

Ah, to je šele vložen predlog, vprašanje kaj bo do sprejetja zakona.

• matermila 07:14 27.avgust 2025.

Pa res postajamo fašistična država. Če teh debilov ne od.ebemo na volitvah, pa smo res samo ovce, ki jih je potrebno striči, saj si to zaslužimo.

NickMason 07:57 27.avgust 2025.

Ti mislim ,da nisi razumel prav nič od napisanega,kaj je pa tu fašističnega pa res ne vem.

• Kojak 09:18 27.avgust 2025.

Daj mi razloži kaj je fašističnega v tem, če moj nezaposlen, pijan in zadrogiran sosed ponoči na polno nabija muziko, policija pa mu odklopi elektriko? Bo šlo, lahko drugič tebe pokličemo, da ga boš umiril?

• matermila 10:18 27.avgust 2025.

Kaj lahko ti bodo izklopili štrom tudi kar tak malo, če jim ne boš pasal, v tem je problem. Sicer s pijanci se je to včasih delalo malo drugače, so ga vrgli v marico, pa na hladno do iztreznitve. Pa ...prikaži več še vprašanje za pametne, kako bojo izklopili elektriko samooskrbnim z baterijo?

NickMason 10:51 27.avgust 2025.

Aja,strah te daje,delaj na sebi raje,kaj vse ti lahko kdo naredi pa ti ne ,vse je v tvoji glavi,samo za razliko da to drugim tveziš,poizkusi prej premislit preden usta odpreš ali napišeš.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.