Oseba se mora vrniti v dveh urah po prehodu meje. Enako se dovoli državljanu sosednje države ali tujcu s prebivališčem v sosednji državi, če so prodajalne ali storitve v obmejni občini Republike Slovenije bližje prebivališču te osebe.....To je reklamna poteza… ...prikaži več ministrstva za delo za obisk SEX CLUBOV v tujini.
O, ne morem verjet, v A, I, H, CRO, grem lahko za dve ure, v sosednjo občino pa niti za 5 minut. Butalci so za vas Einsteini, kriminalci fašistični. Migajte, migajte a ne več dolgo.
Pa dobro Janša pizda ti materna ej kaj nimate vec nic v glavi,da take neumnosti sprejemate al kaj????Ljudje umirajo v bolnicah,mi zaprti v obcine zdaj pa boste se Hrvate spet spuscali preko meje k nam po nasih trgovinah ,da bodo… ...prikaži večdo se oni spet sirili virus pri nas!!
Res ste izgubili kompas totalno kreteni zmešani!
"Opozorilo: Na naš imunski odziv vplivajo že majhne količine"-citirano s članka A.Š., kjer so komentarji te/tega vedno onemogočeni. Očitno se boji konstruktivne kritike. Torej, ali so ti bebavi dohtarji s tem mislili na stres, ki ga brez veze povzročajo jajovim… ...prikaži več podanikom? Ahhhh ne, samo na alko. Stres TUDI ubija, mater vam j...m.
Doma prepovejo prodajo oblačil in tehničnih izdelkov, lahko pa mirno greš za 2 uri v tujino in to kupiš. A so lahko še bolj neumni s temi ukrepi? Poleti smo reševali hrvaški turizem, sedaj moramo hrvaško, italijansko, madžarsko in avstrijsko trgovino?
pozdravljeni psihiči, spet modrujete celo nedeljsko popoldne. jaz pa ravno iz obale, malo na sončne žarke in pospraviti vikend. sedaj pa vržem v strojček par paketkov, da mi prešteje , koliko je bilo čez vikend čistega. luzerji čao in še… ...prikaži več naprej lep popoldan ob tipkanju.
Oseba se mora vrniti v dveh urah po prehodu meje. Enako se dovoli državljanu sosednje države ali tujcu s prebivališčem v sosednji državi, če so prodajalne ali storitve v obmejni občini Republike Slovenije bližje prebivališču te osebe.....To je reklamna poteza… ...prikaži več ministrstva za delo za obisk SEX CLUBOV v tujini.
Spet nora poteza naše pametne vlade,za uvoz virusa in potem zaostrovanje ukrepov.
O, ne morem verjet, v A, I, H, CRO, grem lahko za dve ure, v sosednjo občino pa niti za 5 minut. Butalci so za vas Einsteini, kriminalci fašistični. Migajte, migajte a ne več dolgo.
Baje ne smeš v trgovinah gledat na police s tehnično robo, da bo šrej nazaj. 😂
Kdo iz vladne ekipe pa rabi tak prehod? Vizjak?
Ne, Urška mora v Ikeo v Celovcu po novo dnevno sobo ... V Ljubljani bo odprta šele februarja naslednje leto ...
Ne, jajo mora čez peljati everčke!
Pa dobro Janša pizda ti materna ej kaj nimate vec nic v glavi,da take neumnosti sprejemate al kaj????Ljudje umirajo v bolnicah,mi zaprti v obcine zdaj pa boste se Hrvate spet spuscali preko meje k nam po nasih trgovinah ,da bodo… ...prikaži večdo se oni spet sirili virus pri nas!! Res ste izgubili kompas totalno kreteni zmešani!
"Opozorilo: Na naš imunski odziv vplivajo že majhne količine"-citirano s članka A.Š., kjer so komentarji te/tega vedno onemogočeni. Očitno se boji konstruktivne kritike. Torej, ali so ti bebavi dohtarji s tem mislili na stres, ki ga brez veze povzročajo jajovim… ...prikaži več podanikom? Ahhhh ne, samo na alko. Stres TUDI ubija, mater vam j...m.
Upam, da ob morebitnim slabim rezultah ne bojo spet krivci šolarčki?
Super ... gremo na kavo (pivo) in čik v hrvaške kafiće ... lahko se normalno družimo in lahko v lokalih kadimo ... bravo vlada z Ivekom na čelu !
naj mi nekdo pove a ta govna iz vlade sploh berejo te naše komentarje? ker če jih, se ne bi smeli pokazat na plano in delati take pizdarije
Doma prepovejo prodajo oblačil in tehničnih izdelkov, lahko pa mirno greš za 2 uri v tujino in to kupiš. A so lahko še bolj neumni s temi ukrepi? Poleti smo reševali hrvaški turizem, sedaj moramo hrvaško, italijansko, madžarsko in avstrijsko trgovino?
Nov ukrep kazanja mišic in jebanja državljanov, da opravičijo intervencijo vojske, ko jim bo enkrat presedlo.
Kaj se čudimo ... več kot pol vlade so Hrvatje ...
pozdravljeni psihiči, spet modrujete celo nedeljsko popoldne. jaz pa ravno iz obale, malo na sončne žarke in pospraviti vikend. sedaj pa vržem v strojček par paketkov, da mi prešteje , koliko je bilo čez vikend čistega. luzerji čao in še… ...prikaži več naprej lep popoldan ob tipkanju.