Toliko čudnih fac je okololi tebe, praviš, da vidiš faco, si milslil na svojega bistrega sina, vidiš sin, ta nekaj šraufa med nogami tvoje partnerice, se kremži, kot da si mu abil kolac v rit
Dusan21, če nimaš kaj pametnega za napisat rajši ne piši. Drugače pa s tvojim nivojem boš mogoče kakšnega 3 letnega otroka v vrtcu našel, ki bo na enaki stopnji razvoja kot ti.
Kakšna stroka? Kje pa je še kdo strokoven da ga JJ posluša? Obramboslovec je vseved in se spozna na vse. To je potrdila tudi pristinska univerza, zato je dobil častni doktorat. Samo ne vem zakaj je rdeča na semaforju ,… ...prikaži več, rdeča je vendar ostanek komunizma. Ali si prav zaradi nostalgije želi noriški kralj vse met rdeče?
Dusan21 pejt na malico. Kopriva ti je pripravila izbor najboljših sadnih jogurtov. Najej se jih dokler so . Ko pade vlada tudi sadnih jogurtov ne bo več.
Predlagam, da vsak udeleženec sestanka dobi še barvice, da se bodo lahko umetniško izražali!😁
Slovenska stroka in vlada bosta z roko v roki kmalu naredila semafor z neskončnimi odtenki barv brez učinka.....
Stroka za semaforje ? Semaforji so v domeni miličnika Vinka in kampanjo na Franca iz Dupleka .
Ej, ej, Leončk, sta bila nekoč, ti si bil in si ostal osamljen v dreku
Potrdila oziroma dovolilnice lahko uporabite za brisanje riti, bo bolj koristno.
Kaj bodo pa naredili ko se sistem obrne proti njim in njihovim.
Stroka ali "stroka"? Sicer pa, kdo stroko sploh posluša in upošteva?
če pogledam tole čudno faco, se mi zdi da doživlja vsakič orgazem, kose zmisli nove ukrepe ... sajko in to še lep po vrhu
Toliko čudnih fac je okololi tebe, praviš, da vidiš faco, si milslil na svojega bistrega sina, vidiš sin, ta nekaj šraufa med nogami tvoje partnerice, se kremži, kot da si mu abil kolac v rit
non capito ... pretežko zame, da bi razumel in dojel
In kdo redno spremlja te vladne semaforje 🚦 🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦
Taki kot si ti, tebi je všeč rdeča, ta rdeča je sočna, kot bakljava,
Dusan21, če nimaš kaj pametnega za napisat rajši ne piši. Drugače pa s tvojim nivojem boš mogoče kakšnega 3 letnega otroka v vrtcu našel, ki bo na enaki stopnji razvoja kot ti.
Kakšna stroka? Kje pa je še kdo strokoven da ga JJ posluša? Obramboslovec je vseved in se spozna na vse. To je potrdila tudi pristinska univerza, zato je dobil častni doktorat. Samo ne vem zakaj je rdeča na semaforju ,… ...prikaži več, rdeča je vendar ostanek komunizma. Ali si prav zaradi nostalgije želi noriški kralj vse met rdeče?
In spet bo politika povozila stroko!
Sveža kost za STA in reveže novinarje, za potešit lačne želodčkd
Jaz sem najboljši na svetu, zato me spoštujo levuhar
Dusan21 pejt na malico. Kopriva ti je pripravila izbor najboljših sadnih jogurtov. Najej se jih dokler so . Ko pade vlada tudi sadnih jogurtov ne bo več.
Ko bi ti tako skrbel za svojo rit, kot te skrbi moja, ne bi tvoji otroci blejali sredi ceste kapiš
Kapis? Kaj hočeš povedat kopriva
Na bruhanje 🤮 mi greš. Nisi ne tč ne mš.
Bruhanje? Preveč jogurta?