Kaj ko bi pisali o Sloveniji, pa dejte za božjo voljo enkrat pogledat, če hrvaški spletni portali kej pišejo o Sloveniji. Vam povem, da NIČ!!!......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
kako si lahko lastnik taksnega colna pri 23 letih? ce ni oci dal? a z bitcoini? nic ne slisimo vec o 25 letniku, ki je ubil austrijko. Zakaj se policioti tam ne lotijo umora?
Mene pa zanima, zakaj sta ta dva kriva, saj verjetno nista onedva to vgradila, ampak sta za to nekoga najela. No v bolnici v Šempetru, ko so morili s smejalnim plinom tudi niso prijeli kapitana, ampak so samo preiskovali one,… ...prikaži več ki so to vgradili. Sicer ne vem, če je bilo potem iz tega kaj.
No tudi v bolnici, bi moral biti odgovoren kapitan. Mislim, da v treh mesecih niso pogruntali, zakaj so oni umrli, pa še potem je se mi zdi slučajno medicinska sestra.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Kaj ko bi pisali o Sloveniji, pa dejte za božjo voljo enkrat pogledat, če hrvaški spletni portali kej pišejo o Sloveniji. Vam povem, da NIČ!!!......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
kako si lahko lastnik taksnega colna pri 23 letih? ce ni oci dal? a z bitcoini? nic ne slisimo vec o 25 letniku, ki je ubil austrijko. Zakaj se policioti tam ne lotijo umora?
E, moj Jakec, pojdi za urednika ...
Jakec, spomnime na tistega 25 letnika..
Mene pa zanima, zakaj sta ta dva kriva, saj verjetno nista onedva to vgradila, ampak sta za to nekoga najela. No v bolnici v Šempetru, ko so morili s smejalnim plinom tudi niso prijeli kapitana, ampak so samo preiskovali one,… ...prikaži več ki so to vgradili. Sicer ne vem, če je bilo potem iz tega kaj. No tudi v bolnici, bi moral biti odgovoren kapitan. Mislim, da v treh mesecih niso pogruntali, zakaj so oni umrli, pa še potem je se mi zdi slučajno medicinska sestra.