Moravska - glavno mesto Brno je tretja enota nekdanje ČSSR in se je pri delitvi odločila , da se priključi Češki . Šlezija je pa pokrajina ob nemški meji . Ne vem kako iz pasoša to lahko ugotovi policist na meji !
Sem bil poln optimizma, ko je ta vlada prevzela vodenje države. Nisem več, kje je zapora meje, kje je spremeba azilne zakonodaje, kje je ureditev pravosodja-ministrice se nisem videl na tv, pa kanalizacija Ljubljane, ....
ocitno so pozabli da je drzava last vseh drzavljanov...da ce lahko kdo naredi kolaps in totalni kaos...so drzavljani ...ne pa takoimenovani voditelji te drzave...po katere si narod pride...
gregor51...nic si nisem placal pavsalov na morcku...niti ne hodim kolesarit ob petkih...
samo sem napisal svoje mnenje o vsem tem sranju ki med ljudi vsiljuje paniko...
gregor 51...ce se temu rece previdnost??
glede na to kake pisejo...stevilo okuzenih...kao drasticno narasca itd itn...pol je to za moje pojme malomarnost
gregor 51...ce se temu rece previdnost??
glede na to kake pisejo...stevilo okuzenih...kao drasticno narasca itd itn...pol je to za moje pojme malomarnost
Slovenski konjušarji na Češkem dvoru .
Leonće odjebi v svojo Crbijo ! Tam ti ta tvoj konjušar pravkar krepava ! Pojeo govno in prišel v Slovenijo !
Zanima me, kako carinik oz. policist ve da je nekdo iz moravsko-šlezijske pokrajine? A to imajo kak šnel kurs iz geografije al' kako?
Se grem stavit da noben policist na mejei ne ve kje je Livno ali pa Imotski , ko Bosanc pride na mejo s Hrvaškim potnim listom !
Moravska - glavno mesto Brno je tretja enota nekdanje ČSSR in se je pri delitvi odločila , da se priključi Češki . Šlezija je pa pokrajina ob nemški meji . Ne vem kako iz pasoša to lahko ugotovi policist na meji !
Sem bil poln optimizma, ko je ta vlada prevzela vodenje države. Nisem več, kje je zapora meje, kje je spremeba azilne zakonodaje, kje je ureditev pravosodja-ministrice se nisem videl na tv, pa kanalizacija Ljubljane, ....
Kanalizacija si sam , LJ pa ne omenjaj , maš Grasuple , pa se tam izživljaj !
ocitno so pozabli da je drzava last vseh drzavljanov...da ce lahko kdo naredi kolaps in totalni kaos...so drzavljani ...ne pa takoimenovani voditelji te drzave...po katere si narod pride...
Ma ne seri non stop. Ko bi se slo pa zares, bi se prvi usral
mulc1 😆😆bi ja...nekomu na glavo...
mulc, ne skrbi, te bo gates obdelal in boš potem sral kot kura, kjer pride ;)
SonnyBlack ...točno si plačalo pavšal na morčku...zdej pa jeba bo treba kolesart ob petkih
gregor51...nic si nisem placal pavsalov na morcku...niti ne hodim kolesarit ob petkih... samo sem napisal svoje mnenje o vsem tem sranju ki med ljudi vsiljuje paniko...
panike ni samo previdnost...
gregor 51...ce se temu rece previdnost?? glede na to kake pisejo...stevilo okuzenih...kao drasticno narasca itd itn...pol je to za moje pojme malomarnost
gregor 51...ce se temu rece previdnost?? glede na to kake pisejo...stevilo okuzenih...kao drasticno narasca itd itn...pol je to za moje pojme malomarnost
leon spet kr neki ...ahahahaha lobotom