Magazin /magazin/vip
69 ogledov

O nedeljskem referendumu slišali tudi v Hollywoodu

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem2 17:52 17.december 2015.

    Ti lezba, lahko mi ga samo potegneš, če prej ne, pa po referendumu. Otroke delaj po naravni poti in ne kupuj na tržnici.

  • markus 19:44 17.december 2015.

    No, tukaj pa se vidi, kakšni primitivci so proti. Dovolj si povedal maresem2. Tipični volivec proti, ki raje gleda v tuje spalnice, ker se mu v njegovi nič ne dogaja. Ja, saj si ubožček, da moraš lezbijke prositi za seks, hahahaha. :D

  • filipe1 06:55 18.december 2015.

    mislim, da s takimi izjavami pokažeš svoj IQ, saj kritiziraš in označuješ drugače misleče za pijance, neizobražence,.... in hkrati govoriš, da s tem,ko sprejemaš drugačne in drugače misleče, pokažeš kako pameten si.

  • filipe1 07:22 18.december 2015.

    Seveda sem za poroke, čez nekaj let pa bom verjetno tudi za posvojitve. Definitivno pa nisem za posvojitve v trenutni družbi, bogi otroci v šolah in vrtcih. Spreminjajte družbo postopoma, ne pa začeti pri otrocih.

  • mirko 12:45 19.december 2015.

    SE TRIKRAT PODPIŠEM POD TVOJ ČLANEK, ČEPRAV SEM GAY. NE UPORABLJAJTE OTROK ZA SPREMINJANJE PREPRIČANJ HOMOFOBNIH LJUDI !!! NAJPREJ SPREMENITE PREPRIČANJA HOMOFOBNE DRUŽBE IN ŠELE POTEM UVELJAVLJAJTE ZAKON.

  • mirko 12:47 19.december 2015.

    POD TEM KOMENTARJEM SEM MISLIL, DA SE TRIKRAT PODPIŠEM

  • Mkovac22 22:13 17.december 2015.

    Kar si pa v Holywoodu mislijo, naj pa kar zase obdržijo. Poneumljajo svet od kar obstajajo.

  • markus 17:00 17.december 2015.

    A, da nismo demantirali? Ti bom jaz razložil. Zakona niste niti prebrali oz. ga niti nočete prebrati, a kot da vse veste, kaj v njem piše. Tako ne drži, da stari starši ne bodo smeli šele s tem ...prikaži več zakonom posvojiti vnukov. To jih niso mogli tudi ne po prejšnjem zakonu, lahko pa so skrbniki svojim vnukom, če se staršem bog ne daj kaj zgodi. Če bi jih lahko posvojili, bi potem od starih staršev otroci postali bratje in sestre svojim nečakom. Malo čudno, ne?Sledeče. Vsi nasprotniki ste se pičili v to, da bo se homoseksualni par lahko postavil v vrsto za posvojitev. Dejstvo je, da je že po starem zakonu lahko katera koli oseba v RS posvojila otroka ne glede na njegovo spolno usmerjenost. Torej, homoseksualci so kot posamezniki že lahko zdaj po starem zakonu posvojili otroka. Sedaj bodo lahko teoretično posvojili kako siroto tudi kot zakonski par, če bo zakon potrjen. Tradicionalna družina bo ostala zaščitena, kot je tudi vedno do sedaj bila in bo še vedno u

  • markus 19:46 17.december 2015.

    A samo minusi? Kaj pa argumenti, ki v resnici obstajajo, ne tisti, ki si jih nasprotniki sproti izmišljujete? A to pa muca papala jezik? Lahko si vsakdo izmisli marsikaj. Poglejte, neuke, neizobražene, kronične alkoholike in obnemogle starejše je ...prikaži več lahko okoli prenesti, da glasujejo proti. V Sloveniji se bo v nedeljo tudi videlo, ali se je povprečni IQ v Sloveniji kaj dvignil. Če se ni, se ve, da bo zakon padel.

  • Žirafa 16:39 17.december 2015.

    Proti boste samo tisti z IQ-jem pod lediščem glasovali. Taki šele otroke ogrožate.

  • maresem2 14:21 17.december 2015.

    Pa kakšno kozlarijo še ne boste plasirali tukaj... Pa kaj če so kvazi zvezdniki ZA. Oni naj si svojo usodo pišejo na svoji zemlji, na naši jo bomo pa mi. Zdravi in normalni bomo glasovali PROTI!

  • gggg 15:37 17.december 2015.

    Doslej niso zagovorniki zakona demantiral še čisto nobenega dejstva, ki jih navajajo nasprotniki zakona. Njihov edini odgovor je vedno samo to, da so navedbe "homofobne", pa čeprav so resnične. Nasprotniki zakona namreč navajajo znana dejstva, ki so se v drugih ...prikaži več državah s takimi zakoni že zgodila.

  • markus 17:02 17.december 2015.

    živala največje varstvo. Tukaj se nič ne spremeni.Če se poročita moški in ženska, še bosta s tem vedno postala mož in žena. O osebi 1 in osebi 2 tukaj ni govora. Govora je le o tem, da bo ...prikaži več odslej ob potrditvi zakona, da ne dolgovezimo v zakonu, to imenovano, da je zakonska zveza zveza dveh oseb. Ne moremo namreč pisati vse podrobno, kot npr. zakonska zveza je zveza moškega in ženske ali v naslednjem odstavku zakonska zveza je zveza dveh žensk ali zakonska zveza je zveza dveh moških. Tako podrobno verjetno ne bi smel pisati, vendar Slovencem je očitno težko razumeti, da smo vsi mi osebe. Kaj pa smo? A predmeti?To je le nekaj spornih delov. Več se mi ne da pisati, ker je laži nasprotnikov enostavno veliko preveč, da bi se jih dalo semle stlačiti. Od enačenja različnih oblik spolnega nasilja s partnerskimi zvezami ipd. Preveč je laži in zavajanja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.