Bor če ne veš in nisi opazil seveda nisi ko si zaljubljen do ušes ti jas povem daleč najslabša predsednica državnega zbora RS edino kar je obvladala kot predsednica DZ je znala obuti rdeče čevlje.
Preveč pocukrano, ko se bo cuker polizal, bo šlo vse v franže. Srčno upam, da ne bosta več skakala iz vsake paštete in bom lahko v miru odprl hladilnik.
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta se ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta. Sem pa… ...prikaži več pa opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor.
Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
Če je bila najboljša ne vem . Vem pa da je svojo dolžnost opravila z odliko , kaj si pa mislijo kletni kreteni , mi je pa popolnoma vseeno, ker astonavti so že prišli izza lune , kletarji pa še… ...prikaži veče vedno ostajajo za luno.
ha,ha,ha, z odliko, kaj le je opravila z odliko, sam bog ve. Večni sanjač, kar sanjaj še naprej o urški, golobarju, đžavbiju in ostalih levajzarjih, ki so jih bile same obljube, laži, sprenevedanja, samovšečnost, samohvala in še in šeeeeeeeeeeeeee., samo koristi ni bilo.
Bi rad nadomestil Bora, ki je precej mlajši od tebe. Končala se je zgodba o Urški, ki je bila štiri leta na funkciji, na katero ni spadala in ki je bila v sramoto celo minimalni demokraciji. Ko se bodo končali… ...prikaži veči varovani prevozi in ko ne bo več soja reflektorjev, jo bo zapustil tudi Bor. Zato malo potrpi, da ne boš tepen.
Bor če ne veš in nisi opazil seveda nisi ko si zaljubljen do ušes ti jas povem daleč najslabša predsednica državnega zbora RS edino kar je obvladala kot predsednica DZ je znala obuti rdeče čevlje.
Joza, a te daje fovšija, ali pa imaš rajši moške? Tale dama ima v enem rdečem čevlju več, kot imaš ti v glavi.
Ostudna antipatična woke lika! Nikoli več rdečih opank v DZ!
Za kozlat!!!
Preveč pocukrano, ko se bo cuker polizal, bo šlo vse v franže. Srčno upam, da ne bosta več skakala iz vsake paštete in bom lahko v miru odprl hladilnik.
Ješ samo pašteto? No, si vsaj pokazal kaj in kdo si...
Slavko paštete sploh ne jem, to je samo prispodoba.
dej Bor ne fantaziraj???????
Khm, marsikomu se je pa obrnil želodec.
Mene je kar sr.t pritisnilo! Že tečem!
Verjamem, da imata lepe spomine na državni zbor, saj sta v predsedničinih separejih izgubila nedolžnost, državni zbor pa tudi.
Ti si mentalno nedolžnost izgubil v znani kleti. Verjetno si ponosen na to...tlačanstvo..
Endrkač kar sanjaj urško, tvojih orgazmov, ko se je pojavila na tv, ne bo več...
Do zdaj še noben predsednik DZ ni bil tako aroganten do opozicije, kot lepa Uršika.
to pa ni res. ko je sds vladal v dz s podoredsedniki je nezakonito jemal besedo opoziciji.
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta se ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta. Sem pa… ...prikaži več pa opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
cigo...zmagaj na volitvah in dokaži, da si boljši...aja ne, ker se je treba predstavit z imenom in priimkom...težava ane?
Zmaga za vse, mi smo se je znebili, ona je pa tudi srečna. Jima privoščim!
Volilno....luknjo ji bi.....zapolnil.....
Če je bila najboljša ne vem . Vem pa da je svojo dolžnost opravila z odliko , kaj si pa mislijo kletni kreteni , mi je pa popolnoma vseeno, ker astonavti so že prišli izza lune , kletarji pa še… ...prikaži veče vedno ostajajo za luno.
ha,ha,ha, z odliko, kaj le je opravila z odliko, sam bog ve. Večni sanjač, kar sanjaj še naprej o urški, golobarju, đžavbiju in ostalih levajzarjih, ki so jih bile same obljube, laži, sprenevedanja, samovšečnost, samohvala in še in šeeeeeeeeeeeeee., samo koristi ni bilo.
Urška edina dobra odločitev..Mandat je odlično in stojično prenesla. Zakaj jo je Golobova GS žrtvovala ostane za njih in javnost skrivnost.
Bi rad nadomestil Bora, ki je precej mlajši od tebe. Končala se je zgodba o Urški, ki je bila štiri leta na funkciji, na katero ni spadala in ki je bila v sramoto celo minimalni demokraciji. Ko se bodo končali… ...prikaži veči varovani prevozi in ko ne bo več soja reflektorjev, jo bo zapustil tudi Bor. Zato malo potrpi, da ne boš tepen.