Svet

Ob meji s Slovenijo divja ogenj: Nočna bitka gasilcev, v obup jih spravlja veter

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kojak 11:30 09.avgust 2026.

Naj gredo naši Air tractorji v akcijo.

• david902 12:16 09.avgust 2026.

Glede požara na Krasu. Gori na območju Moščenic, to je pred cestninsko postajo Lisert. Ogenj se širi med avtocesto, marino Tavoloni, Štivanom in Tržičem. Širi se po hribu navzgor. Bilo bi primerno da bi pomagali tudi naši air tractorji, saj ...prikaži več se je zadnji velik požar na krasu začel ravno tukaj ob vasi Sabliči. To je cca 5 km od slovenske meje. Ko začne popoldne pihati Maestral bo potiskal ogenj proti slovenskemu krasu. Bolje bi ga bilo pomagati pogasiti prej.

• jakec1575 12:52 09.avgust 2026.

za pozare ob cesti so krivi pozigalci in primitivci z odmetavanjem cikov skozi okno. nekaj takih likov je tudi pri nas. to so kreteni za fizicno pretepsti.

• lucas18 11:58 09.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com

• Andre Geo 12:12 09.avgust 2026.

trustwave.cyberdefense@gmail.com precej sumljiv in bi bil previden. Sam Gmail naslov sicer še ni dokaz prevare, vendar se ne ujema z uradnimi kontaktnimi podatki Trustwave.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.