Še vedno profesor za naše novodobne komentatorje, od katerih se nekateri derejo v mikrofon, ker sploh ne vedo čemu služi, spet drugi pa imajo rezek in piskajoč glas (na Štajerskem v šali rečemo, da imaš taki glas, kot da bi… ...prikaži veči koza po plehu hcala), pa zato že v osnovi sploh niso za komentiranje primerni.
Današnji mladi komentatorji se napihujejo kot žabe v ribniku, da bi se dokazali kakšni mački so. Žal, Stare bo še nekaj časa nezamenljiv, pijan ali trezen! Rad sem ga poslušal in se velikokrat nasmejal. Ko komentirata mlada nadebudneža pa utišam… ...prikaži več glas, da sploh lahko gledam skoke. Hvala gospod Stare!
Super ste bil !!!
Ni še umrl !
Poklicno je pokojni!
Še vedno profesor za naše novodobne komentatorje, od katerih se nekateri derejo v mikrofon, ker sploh ne vedo čemu služi, spet drugi pa imajo rezek in piskajoč glas (na Štajerskem v šali rečemo, da imaš taki glas, kot da bi… ...prikaži veči koza po plehu hcala), pa zato že v osnovi sploh niso za komentiranje primerni.
Zvezde leta 1950 ti niso bile ravno naklonjene . Prestar si za 21 stoletje .
Današnji mladi komentatorji se napihujejo kot žabe v ribniku, da bi se dokazali kakšni mački so. Žal, Stare bo še nekaj časa nezamenljiv, pijan ali trezen! Rad sem ga poslušal in se velikokrat nasmejal. Ko komentirata mlada nadebudneža pa utišam… ...prikaži več glas, da sploh lahko gledam skoke. Hvala gospod Stare!
Tudi jaz gledam na EUROSPORTU kadar komentira Stare .
temu se reče alkoholna cmeravost
Pivski bratje in sestre se prepoznajo med sabo.
Lepega je vedno enkrat konec..Vprašem pa se ali je Andrej dr.med tudi bolnike kdaj obravnaval pod vplivom maligamov..
Po moje s takimi kot si ti , drugače ne gre...Boljš da spije prej dva šnopsa , kot pa da te spravi ....
Alkoholizem je bolezen ,ki jo je potrebno zdraviti . Posledice so uničujoče za družine in družbo .
Na Planici je bila prepoved točenja alkohola ,da se ga ne bi Stare napil .
Prav zaradi nekega! Kakšna ekskluzivna novica!