Svet

Ob vračanju iz Gardalanda je družina na avtocesti doživela pravo dramo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    papak 12:20 08.avgust 2026.

V Skoveniji se mi je to zgodilo ko sem se iz službe peljal po AC. Nekaj udarilo po avtu in na desni dva Bolgara iz avta mahata naj ustavim. Ogledalo njuno pa razbito. Sem dal samo gasa dalje. 😅

• Valter Barba 18:39 08.avgust 2026.

Na parkirišču Bauhausa v Mostah so me ob vrnitvi v avto ustavili trije možakarji ob mojem avtu, češ da sem z vrati opraskal njihovega bemfarja. Ob dejstvu, da njihovega avta ni bilo na parkirišču, ko sem jaz parkiral in da ...prikaži več imam na vratih gumijaste ščitnike in da praske evidentno niso bile v višini vrat mojega avtomobila, sem to seveda zanikal in dejal, da pa lahko pokličemo policijo. So takoj odnehali. In najbrž iskali novo žrtev.

• ELKO 14:31 08.avgust 2026.

Glede na to kolikokrat to oglašaš na tej spletni strani je tudi manj inteligentnim jasno, da si ti ta goljuf in vabiš ljudi na to spletno stran z namenom prevare.

mahatma2 11:52 08.avgust 2026.

Če bi se jaz deležen takega napada , ne vem kako bi odreagiral. Dejstvo je , da oblasti premalo naredijo za varnost ljudi pred barabami , pa naj bo to pri nas ali kjerkoli drugje . Menim pa , da ...prikaži več je vseeno bolj varno v Avstriji ali Nemčiji. Kakorkoli že , svet postaja vse bolj surov in nepredvidljiv. Ta negativizem pa ima vzgled v največji meri pri politikih kot sta Oranžni in židovski morilec , pa tudi naš plešasti komunajzar. Kakorkoli že , hvala za ta članek.

torolino 14:16 08.avgust 2026.

Suha sliva ti je nakapljalo, ko ti je za vse kriv in inspiracija JJ.

• Jest_ 08:00 09.avgust 2026.

Že 10 let levičarski izdajalci spuščajo v evropo tatemne kriminalce in teroriste, ampak nekdo ki je na oblasti nekaj mesecev je kriv. Kako ubogi moraš bit, da je celotna tvoja identiteta sovraženje enega človeka. Levičarji ste res ena nič vredna drhal.

• damjan01 11:42 08.avgust 2026.

kaj pa lezete v Italijo v največji gužvi takrat je tudi napolitanov tu dosti ki bi radi prišli do svoje pogače

• cigomigo 17:42 08.avgust 2026.

to delajo slovenci v Italiji,,Nič čudnega da jih Italijani kličejo prokleti ščavi, Saj v avstriji je bilo enako pri peršmani,, Komaj je divizija avstrijskih žandarjev naredila red,, Saj vidite kaj delajo,,,Slovenec ubije avstrijko,, potem pa mu oče in brat pomagata ...prikaži več pri transportu trupla, v koferu v slovenijo pa nič čudnega da nas nikjer nimajo radi

• Jest_ 07:54 09.avgust 2026.

Ja italjančki cigančki pa res lahko nekoga ne marajo. Uboga ciganija. Verjetno so slovenski levičarji, ker trenutno se tej lenuharji malo težje mastijo iz državne blaganje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.