Slovenija
4310 ogledov

Obeta se revizija izplačil dodatkov za covid-19

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JZekspert 11:45 03.april 2021.

    Tole lažnivi cenzuRTV stalno briše, le zakaj... Pozdravljam to potezo, čeprav je malce ''pozno'', več kot eno leto kasneje... Če bi imeli nadzor, oz. še bolje, če bi ustavili popolnoma neupravičena izplačila dodatkov (odobril jih je celo isti dir. UKC ...prikaži več J. Poklukar) in podkupnin politikom, novinarjem (prvi je to omenil neugledni Tomašič par dni nazaj, ostalo pa Cirman) in zdravnikom - sploh ne bi imeli prav nobene pandemije, ne pri nas, ne kjerkoli drugje.

    • Avatar Leon
      Leon 11:48 03.april 2021.

      JZekspert daj razloži mi kaj te muči ? " lažnivi cenzuRTV stalno briše" ?

    • JZekspert 11:53 03.april 2021.

      Točno ta- isti komentar- so mi že nekajkrat izbrisali na MMC cenzuRTV. Kaj tukaj ni jasno? Pa ne, da tega v celem letu brutalne cenzure vsepovsod še vedno nisi opazil??? Brišejo že več kot eno leto vse t.i. 'nevarne' komentarje. ...prikaži več Ali ni po svoje logično, resnica je nekomu nevarna, z resnico pade tale pandemija v vodo - takoj! A je treba to še narisat, da bo bolj razumljivo?

    • Ender3 12:42 03.april 2021.

      JZekspert strinjam se, admini Rtv ne samo brišejo, mnenja so nekaterim blokirana, brez poprejšne kontrole vsebine. Odgovarjajo arogantno, neargumentirani, tudi apel udgovorni urednici, je brez učinka. Takšne diskriminacije in suspenza ne doživiš na nobenem drugem mediju. Branijo se s tem, ...prikaži več da je to sklep, odločitev uredništva. Odločitev uporabnikov bi, torej morala biti, bojkot in neplačevanje prispevka.

    • Avatar Leon
      Leon 13:31 03.april 2021.

      OK . Meni so na 24ur.com redno brisali ! Nekaj pa morajo delati za ta denar .

    • Ender3 13:47 03.april 2021.

      Leon, strinjam se, da se komentarji brišejo, če je vsebina neprimerna, žaljiva in presega kulturo dialoga. Ampak subjektivna, selektivna blokada, brez preverbe vsebine, brez pravih argumentov, je pravno sporna in jasno kaže na kratenje pravic govora in mišljenja. V mojem, ...prikaži več konkretnem primeru, gre očitno za strah da, kot poznavalec zdravstvena problematike, povem nekaj, kar bi škodovalo uradnim stališčem, ki ga ima stroka.

    • JZekspert 14:01 03.april 2021.

      Celotna ''pandemija'' (vele-nateg) temelji na: neupravičenih dodatkih za laganje in zavajanje (za politike, novinarje in zdravnike - za zadnji dve kategoriji po kapljicah vidimo širšo sliko...), na korupciji, brutalni CENZURI v vseh MSM in vseh družabnih omrežjih, nevednosti in strahu ...prikaži več neizobraženih, non-stop propagandi, KAZNOVANJU in PRISILI - v nošenje mask, testiranje, cepljenje, zaporah v občine, države, odsotnosti logike, zdrave pameti...

  • Avatar Leon
    Leon 11:47 03.april 2021.

    Ali se spomnite Štefaneca iz KPK ?

  • Ender3 12:59 03.april 2021.

    Ne predstavljam si, da bi nesposobni minister, ki je lani spomladi podpisal odlok, da so se nekaterim v UKCLj dvignege plače do 50% odredil takšne preverbe. Kdor ga je na to vprašanje videl v Tarči, je opazil njegovo nelagodje, zadrego, ...prikaži več, zapletanje brez odgovora. Skratka ta zdravstvena politika, takih strokovno političnih diletantov omogoča veliko luknjo pri kraji denarja davkoplačevalcev in ohranjevanje statusa quo. Apel po reviziji je torej, še ena farsa te pokvarjene, demagoške vlade.

  • Tomaz_321 11:15 03.april 2021.

    HAHAHAHAHAHAHA pa bodo šli razni Porsche-ji pa Mercedesi in Ferrariji nazaj v saloone hahahahahhahahahaha

    • Slavko Krizman 11:23 03.april 2021.

      haha...po 30 letih države še vedno misliš,da bojo sami sebi kaj naredili haha

    • Avatar Leon
      Leon 11:46 03.april 2021.

      Zadnjih 30 let še nihče ni vrnil ,kar je neupravičeno dobil ......mislim na kasto oligarhov in političnih kimavcev . Stečajni upravitelji so pokradli pol Slovenije v navezi s politiko ,ostalo pa je sodstvo dodelilo RKC .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.