Ce bi bolje poznali zgodovino in stvari,ki so se dejansko dogajale,bi ugotovili,da ni nic narobe z ustasi,cetniki in domobranci.Kot bi rekli tapravi Hrvati:Za dom spremni!!!!!!!
Globok pomen nekaterim,tistim,ki pa nimajo pojma,pa skoda besed.Torej:Za dom spremni.
to, da so pobijali lasten narod, da so se udinjali agresorju, da so izdali svojo domovino, a to pa ni nič takega?? vse so to barabe, ki niso vredni metka
ha ha ha ja zelo herojsko je sprejel sodbo ,,ko je moril pa ni pomislil da so tudi njegove zrtve nedolzni ,,,,taki se mi pa res ne smilijo ,,,se dobro da se je sam pokoncal ne bo v breme druzbe… ...prikaži večal ne bo v breme druzbe ,,,le kaksen clovek si ti ki lahko zlocincu reces heroj ,,,ni cudno da je bilo pri vas toliko morije ko so imali morilci podporo takih kot si ti
Kolk enga sranja zarad enga ustašota?
Za vse gorje, ki ga je povzročil je žal prelahko crknu, gnida gnusna ustaška!!!!!
Gospodin???
Če nekdo ( kdorkoli) povzroči toliko gorja, ne more biti heroj.
Kakšen kaos na sodišču neki ????? To je bilo veselje, ker je šel rakom žvižgat.
no tisti njegovi sodrzavljani so ze bili v kaosu ti so ze zelooooo dolgo zeloooo kaoticni ,,,
Ce bi bolje poznali zgodovino in stvari,ki so se dejansko dogajale,bi ugotovili,da ni nic narobe z ustasi,cetniki in domobranci.Kot bi rekli tapravi Hrvati:Za dom spremni!!!!!!! Globok pomen nekaterim,tistim,ki pa nimajo pojma,pa skoda besed.Torej:Za dom spremni.
to, da so pobijali lasten narod, da so se udinjali agresorju, da so izdali svojo domovino, a to pa ni nič takega?? vse so to barabe, ki niso vredni metka
No,to sem mislila glede neznanja zgodovine. Za dom spremni.
Zame heroj.
ha ha ha ja zelo herojsko je sprejel sodbo ,,ko je moril pa ni pomislil da so tudi njegove zrtve nedolzni ,,,,taki se mi pa res ne smilijo ,,,se dobro da se je sam pokoncal ne bo v breme druzbe… ...prikaži večal ne bo v breme druzbe ,,,le kaksen clovek si ti ki lahko zlocincu reces heroj ,,,ni cudno da je bilo pri vas toliko morije ko so imali morilci podporo takih kot si ti
ZAME HEROJ.
prej gnoj
ZAME HEROJ.