Se pravi sda so vsi merkatorji in spari ter tuši skratka VSI ki samo delajo maso za ćevape, dodajali enako substanco, sevede se ve tudi zaradi česa. Dobr da ne kupujem narejene mase ipd. še ?SVEŽE? meso pri sparovih mesarjih dostikrat smrdi.
meso je hitro pokvarljiva roba, oz. če je "živa", se pač hireo spreminja, štacune so pa štacune in tako so nas razvadili, žal ... brez aditivov ne gre in to je to ... tisti časi svojih mesnin so mimo, pa… ...prikaži več tud če maš, je to hudičev drago ... časi so se spremenil, pa nič ne moremo, žal
Sedaj pa bi radi vedeli še tole: Zakaj hudiča so pričeli ukrepati tako pozno? In zakaj hudiča niso bili potrošniki NEMUDOMA seznanjeni s situacijo? A je bilo prej potrebno oporečno blago spraviti v promet? Je tudi komu ob tem "slučajno" kaj padlo v žep?
Sem delal v šparu in sem videl marsikaj. Bi pa rad slišal odgovore nadrejenih zakaj morajo biti zvečer ob 8 polne kruha, zakaj na toplopeki polni pladnji pečenih izdelkov, zakaj koji kurac mora biti salama narezana v naprej ker itak… ...prikaži več vsi zahtevajo sveže narezano itd itd itd vse to malo prej kot se zapre štacuna. drugi dan zjutro pa se vse zmeta v biotero. Če bi vedeli kaj se dela z mandarini tik preden začnejo gniti bi bruhali že na oddelku ....
Se pravi sda so vsi merkatorji in spari ter tuši skratka VSI ki samo delajo maso za ćevape, dodajali enako substanco, sevede se ve tudi zaradi česa. Dobr da ne kupujem narejene mase ipd. še ?SVEŽE? meso pri sparovih mesarjih dostikrat smrdi.
meso je hitro pokvarljiva roba, oz. če je "živa", se pač hireo spreminja, štacune so pa štacune in tako so nas razvadili, žal ... brez aditivov ne gre in to je to ... tisti časi svojih mesnin so mimo, pa… ...prikaži več tud če maš, je to hudičev drago ... časi so se spremenil, pa nič ne moremo, žal
Sedaj pa bi radi vedeli še tole: Zakaj hudiča so pričeli ukrepati tako pozno? In zakaj hudiča niso bili potrošniki NEMUDOMA seznanjeni s situacijo? A je bilo prej potrebno oporečno blago spraviti v promet? Je tudi komu ob tem "slučajno" kaj padlo v žep?
super hrana, poreklo pa tako tako, bogsigawedi, ampak biznis laufa in za drek štukat je vse dobr
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Sem delal v šparu in sem videl marsikaj. Bi pa rad slišal odgovore nadrejenih zakaj morajo biti zvečer ob 8 polne kruha, zakaj na toplopeki polni pladnji pečenih izdelkov, zakaj koji kurac mora biti salama narezana v naprej ker itak… ...prikaži več vsi zahtevajo sveže narezano itd itd itd vse to malo prej kot se zapre štacuna. drugi dan zjutro pa se vse zmeta v biotero. Če bi vedeli kaj se dela z mandarini tik preden začnejo gniti bi bruhali že na oddelku ....