Iz avtocest odstraniti vse tovornjake in jih preusmeriti (obvezno!) na železnice, predvsem tujce, ki le uničujejo ceste, ki jih mi plačujemo, za tranzit od katerega nimamo nič. Drugo, ljubljanska obvoznica je le lepotno vzdrževana, zato je kot je. Lotili so… ...prikaži več se nekih obsežnih del, ki pa potekajo po polžje. Kje je kdo preko celega dneva na delovišču, zakaj ne delajo ponoči? Vedno, kadar greš mimo, prazni stroji mirujejo, nikjer nikogar.
Sicer neverjetno koliko in kolikokrat se nekaj popravlja!?
zarad mene zaprite vse se ne vozim po tem makedamu
Iz avtocest odstraniti vse tovornjake in jih preusmeriti (obvezno!) na železnice, predvsem tujce, ki le uničujejo ceste, ki jih mi plačujemo, za tranzit od katerega nimamo nič. Drugo, ljubljanska obvoznica je le lepotno vzdrževana, zato je kot je. Lotili so… ...prikaži več se nekih obsežnih del, ki pa potekajo po polžje. Kje je kdo preko celega dneva na delovišču, zakaj ne delajo ponoči? Vedno, kadar greš mimo, prazni stroji mirujejo, nikjer nikogar. Sicer neverjetno koliko in kolikokrat se nekaj popravlja!?
No v Avstriji in Nemčiji je zelo podobno, nekje pa mogoče delajo tudi ponoči ne pa povsod.