Ja, in? Dedec je kar za pogledat in neumno je misliti, da je nekakšen devičnik, ki si mora na TV iskati ženo. Tip je pač za enkratno uporabo. V TV šovu gre pa itak le za €€€.
Medijska uredništva, s temi bednimi članki širite medijsko propagando, ki jo kakopak producira in plačuje POPtv . Ljudje, dovolj je oglaševanja, združimo se in naredimo bojkot taki poslovni praksi.
hja no za sex je lep,ampak da bi si ustvaila družino z njim,pa ne...tudi moški radi po.fukajo dobro babo,za ženo pa je ne bi imeli ker bi se kur.bala okol.
Pa kater normalen moski se prijavi v tak butast show, da najde sebi partnerico? tip ni gladek. On bo govoril, da v shovu ni nobene sanjske zenske. Tudi ti Gregorcek si dalec od sanjskega moskega. Ocitno si z razlogom ze… ...prikaži več tolk casa samski. Pa se povrh vsega je antipaticen, ne zgleda dobro s tisto konjsko glavo pa se neumen je. Pa misli l, da je model. Kaksne cheap shit slike daje na instagram. Bruka.
Kakega? Kaksen pa je? Tip sploh ne zgleda dobro. Edino kar je je natreniran. Glavo ima kot konj. Pa samovsecen je za znort. Dej mi povej kater normalen moski ima svojo sliko za ozadje na racunalniki/ telefonu? A je to… ...prikaži več normalno?
Aja pa kater tip rece svoji mtkj "mamica". Tip star 31 klice mtko mamica. Kao une 18 let stare so premlade, a lansk let je naregnil uno Mlakarjevi pa jo valda blokiral povsod. Una pa neumna govori da je vredu. Punca zbud se pa pomisli mal zakaj te je blokiral.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Zaslužuješ si ti, da se te NABIJE NA KURAC, skupaj z kvazi (NESPOSOBNIMI) moderatorji, ki v vseh teh letih niso našli zdravila za takšne objave. GAMAD !!!!
Ja, in? Dedec je kar za pogledat in neumno je misliti, da je nekakšen devičnik, ki si mora na TV iskati ženo. Tip je pač za enkratno uporabo. V TV šovu gre pa itak le za €€€.
Sej jaz sem tud lep,poglej moj profil... .Saj sem vedrega lica in lep ko slika.
Trače, tale cigo s svojim smokijom v hlačah. Haha, mogoče liže dobro ..
ahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahha!!!
pantani al si mislil hahahahahahahahah?
Vseeno, teli novinarski "članki" so totalna burleska!!!
Medijska uredništva, s temi bednimi članki širite medijsko propagando, ki jo kakopak producira in plačuje POPtv . Ljudje, dovolj je oglaševanja, združimo se in naredimo bojkot taki poslovni praksi.
Kaj je starček,nisi več živahen v postelji,pa si fouš????
hja no za sex je lep,ampak da bi si ustvaila družino z njim,pa ne...tudi moški radi po.fukajo dobro babo,za ženo pa je ne bi imeli ker bi se kur.bala okol.
Kurac palac Portugalac... .Črn je pa res ko Cigo....,pardon,se opravičujem...,ko "Brazilc".
Pa kater normalen moski se prijavi v tak butast show, da najde sebi partnerico? tip ni gladek. On bo govoril, da v shovu ni nobene sanjske zenske. Tudi ti Gregorcek si dalec od sanjskega moskega. Ocitno si z razlogom ze… ...prikaži več tolk casa samski. Pa se povrh vsega je antipaticen, ne zgleda dobro s tisto konjsko glavo pa se neumen je. Pa misli l, da je model. Kaksne cheap shit slike daje na instagram. Bruka.
Pa dobro, kaj so punce mislile, da bodo takega fanta nedolžnega dobile. Jao!
Kakega? Kaksen pa je? Tip sploh ne zgleda dobro. Edino kar je je natreniran. Glavo ima kot konj. Pa samovsecen je za znort. Dej mi povej kater normalen moski ima svojo sliko za ozadje na racunalniki/ telefonu? A je to… ...prikaži več normalno? Aja pa kater tip rece svoji mtkj "mamica". Tip star 31 klice mtko mamica. Kao une 18 let stare so premlade, a lansk let je naregnil uno Mlakarjevi pa jo valda blokiral povsod. Una pa neumna govori da je vredu. Punca zbud se pa pomisli mal zakaj te je blokiral.
Eh...jaz nisem sanjski moški, pa sem v njegovih letih obdelal pol Slovenije, pa še nekaj Slovaške. 😂😂😂
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Zaslužuješ si ti, da se te NABIJE NA KURAC, skupaj z kvazi (NESPOSOBNIMI) moderatorji, ki v vseh teh letih niso našli zdravila za takšne objave. GAMAD !!!!
Ja, in?? Ima kdo od teh, ki so napisani, kakšne dokaze za te izjave? Bedni ste vsi skupaj.
Pa tip je debilcina tezka. al si to ti Gregor, pa se branis pod skritim profilom?
Jaz sem Luka k vse pofuka,jaz sem pa Bruno k se oblači v nuno.No,pa sta prišla skupaj Luka in Bruno.
Tudi prav :D
Poglej mene koliko sem lepši od Gregorja,pa me nobena ne povoha. Sicer star 42,ampak vedrega lica,lep ko slika.
Ni vse v lepoti ocitno:D
Kaj je,curo mam dolgo 45cm,in še večja številka v mio na bančnem računu.