Magazin /magazin/bizarno
44 ogledov

Oddaja stanovanje brez tuša

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • spenjac 10:36 05.december 2014.

    Svobodni trg je omejen z zakonodajo, predvsem pa z zdravo pametjo. Tu gre za sobo, ki ne ustreza pojmu stanovanjske enote, ki ne omooča normalnega, funkcionalnega bivanja. Ampak, saj bo za najemodajalca poskrbela nevidna roka trga - na oglas se ...prikaži več ne bo javil nihče normalen. Nenormalni mu bodo pa naredili tako štalo, da bo sam zašvical brez fitnesa;)

  • Pepe007 08:54 05.december 2014.

    Napisal je, kaj ponuja. Na kupcu je, da se odloči, če ga zanima.Žurnal - pri nas naj bi obstajal svobodni trg. Mogoče do vas to še ni prišlo.

  • badumtss 21:13 05.december 2014.

    Važno da je optični internet! Koga briga če ni osnovnih potrebščin za življenje!

  • mijaliza 13:12 05.december 2014.

    Poznam situacijo oddajanja sob, stanovanj v Ljubljani in lahko samo rečem kakšni sekreti od bivalnih prostorov se oddajajo, za primer stanovanje 55 kvadratov veliko stanovanje se oddaja po ceni 700 e. Oprema je iz časov naših prapra dedkov, veliko stvari ...prikaži več je polomljenih, poškodovanih, stene so umazane, kuhinja skoraj neopremljena.......skratka sekret. Ko pa povprašaš zakaj takšna nerealna cena, dobiš v odgovor ja veste zaradi lokacije ( čeprav se stanovanje nahaja ob celovški cesti). Bilo bi dobro če bi se ustvarili neki standardi, kaj se lahko oddaja ni po kakšni ceni....ne pa da si vsak po svoje izmišljuje kako pa kaj.

  • c1305166 09:51 05.december 2014.

    No, a vseeno moraš priznati, da je vsaj malce nenavadno. To je skoraj tako, kot če bi zraven napisal tudi, da ni postelje, a je pred hišo zato klopca, pa tudi kuhinje ni, zato predlaga, da si potencialni najemojemalci za ...prikaži več ta čas umislijo kakšno skujševalno kuro. Ker ni interneta se lahko vpišejo v blićnjo knjižnico, namesto televizije pa se že kje najde kakšen kino. Je pa res, da je na kupcu, da se odloči. Na takšno ponudbo, kot je v članku, verjetno ne bo kakšnega pretiranega navala.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.