boli me kurz
A, da hodita še skupaj na dopust, čeprav Golob ni več premier'
Mahnić MOŠKI?????
Berem: "Le kako bi se Robertu lahko tožilo po vladnih obveznostih, ko pa ima sedaj več časa za uživanje ob lepi ženi … ". O okusih se od Rimljanov dalje ne razpravlja.
Manjka: promocijska objava za bilo pa prošlo!
A ma državna sekretarka za nutrije orožen list za protezo, prašam za moškega Mahnića?😝
Afna...:)...Sicer pa, naj uživata, kaj vas briga....
Za čigav denar?
Mene tudi skrbi, ali dovolj uživata. Tebi očitno ni mar, če ljudje uživajo ali trpijo.
Saj Janez tudi uživa in meče milijone naokrog....Se tudi vprašaš čigav je ta denar
lipicanec na plavalnem tecaju
Kraljica, ona ma Robija, pa keš, pa boli jo neki za tiste ki so ji fouš :))
Kaj pa naj bi ji bili fouš? A Robija, ki je bil že trikrat predsednik vlade: prvikrat, zadnjikrat in nikoli več?
slovenski3 kako kako prosim,,,,,,,,,,,,,,
Razumljivo so opisani njegovi trije mandati!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
boli me kurz
A, da hodita še skupaj na dopust, čeprav Golob ni več premier'
Mahnić MOŠKI?????
Berem: "Le kako bi se Robertu lahko tožilo po vladnih obveznostih, ko pa ima sedaj več časa za uživanje ob lepi ženi … ". O okusih se od Rimljanov dalje ne razpravlja.
Manjka: promocijska objava za bilo pa prošlo!
A ma državna sekretarka za nutrije orožen list za protezo, prašam za moškega Mahnića?😝
Afna...:)...Sicer pa, naj uživata, kaj vas briga....
Za čigav denar?
Mene tudi skrbi, ali dovolj uživata. Tebi očitno ni mar, če ljudje uživajo ali trpijo.
Saj Janez tudi uživa in meče milijone naokrog....Se tudi vprašaš čigav je ta denar
lipicanec na plavalnem tecaju
Kraljica, ona ma Robija, pa keš, pa boli jo neki za tiste ki so ji fouš :))
Kaj pa naj bi ji bili fouš? A Robija, ki je bil že trikrat predsednik vlade: prvikrat, zadnjikrat in nikoli več?
slovenski3 kako kako prosim,,,,,,,,,,,,,,
Razumljivo so opisani njegovi trije mandati!