v resnici se gre za umetno prirejanje podatkov, da bo zaradi tega uradna inflacija za par % nizja, kot je dejanska...posledično to pomeni nizje uskladitve pokojnin, socialnih transferjev, minimalcev...
maš prav, če ga dons talajo, če ga pa na predvolilno nedeljo boste pa še zapriseženi desnuhi imeli hude skušnjave.. mogoče bo pa trajalo tud še po volitvah. aaa. dejmo no ... ma kaj če bi.. ja sej noben ne… ...prikaži več bo vedu, ja no obkrožimo svobodo in zastonj benz, če bi dal še sendvič zaston mate pa še kaj več mojga na razpolago kot glas na volitvah.
Bravo dr.Golob, bravo VLADA ... naj živi SVOBODA .. Smrt janšizmu, svoboda narodu.
He, he, spet panika v kleti...Kako popljuvati ta ukrep vlade...Vidim, da se kreteni že trudijo, isti, ki so predlagali pocenitev...
ti si šele bednik...za par centov se te da kupit phaha...
repincil, ko si je janez tiščal neke miločinske dodatke, si ga pa hvalil do nebes. patetičen si. aje ne. samo lažeš.
Ti panike ne boš doživel, glede na to da si na gnoju.
Luki, golob ti serje po glavi,ti pa vse to popapcaš.
Bombastična novica ! En poln tank bo 1,5 eur manj. To je treba pa zapit !
A NISO RUSOFILI PRAVILI DA DO KONC LETA NAM BO ZMANJKAL PLIN IN GORIVO :d .....TRDILI SO TUDI DA BO PO NOVEM LETU PO 2 EURA NA LITER
v resnici se gre za umetno prirejanje podatkov, da bo zaradi tega uradna inflacija za par % nizja, kot je dejanska...posledično to pomeni nizje uskladitve pokojnin, socialnih transferjev, minimalcev...
u dežurni prognostik se je oglasil :))
ti nisi nič boljsi
Poceni pridobivanje točk?
briga me za točke, je pa fajn ceneje tankat.
ja obogatel bos bla bla
tut če talajo bencin zastonj, teh idiotov ne bo noben več volil...
maš prav, če ga dons talajo, če ga pa na predvolilno nedeljo boste pa še zapriseženi desnuhi imeli hude skušnjave.. mogoče bo pa trajalo tud še po volitvah. aaa. dejmo no ... ma kaj če bi.. ja sej noben ne… ...prikaži več bo vedu, ja no obkrožimo svobodo in zastonj benz, če bi dal še sendvič zaston mate pa še kaj več mojga na razpolago kot glas na volitvah.
pa glih repincl se osira glede goriva, ko se je januzl hvalil, da nikoli ni bil bencin cenejši kot pod janezom :)))))))