Slovenija

Odlična novica za mlade in upokojence: Država jim daje darilo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graf 17:39 21.april 2026.

No , če ne drugje bodo avtobusi za obalo spet polni čez poletno sezono ...

• kulic@ 05:03 22.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• mph2 17:50 21.april 2026.

Hitro z darili, ker tega bo pod janšisti kmalu konec, izgubili bodo še kar imajo, božičnica bo šla, da bodo tajkuni veseli, ostalo pa itak vse po vrsti. Razumem sicer bogataše, da volijo Janšo, ne pa tiste, ki jih bo ...prikaži več najbolj udarilo po žepu, da so dali glas njemu.

• majdas 18:16 21.april 2026.

Veste, tudi če bi ostala Svoboda na vladi, konec leta ne bi bilo regresa in marsikateri bonbonček bi izginil - ker bo treba zapolniti megaluknjo, ki so jo naredili v svoji nesposobnosti ...

• mph2 21:41 22.april 2026.

@majdas, res mi ni jasno kje taki pobirate take informacije, zagotovo ne pri EU virih in drugje, kjer smo bili večinoma hvaljeni, za razliko od maršala Tvita. Krizo, ki jo pa je zakuhal Trump bi pa bistveno bolje reševal en ...prikaži več ekonomist tipa Golob kot pa nekdo, ki se dobro počuti samo v stalnih kriznih razmerah, pa čeprav jih nikoli ne reši, vse samo še poslabša.

• cigomigo 23:04 21.april 2026.

sem slišal da imajo nocoj levaki skupinsko pušenje pred kidričevim spomenikom v ljubljani,,Bodo baje pušili desnim poslancem samo da bi se PREPUCKIRALI na levo stran, Ja jih je kar smešno gledati na kolenih pred kidričevim spomenikom kako PUŠIJO, No tako ...prikaži večo sem slišal tako se govori, ampak kjer je ogenj je tudi dim

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.