Slovenija
12323 ogledov

Odločitev padla: To se je zgodilo z dijakom, ki je z nožem napadel vrstnico

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PaPajapopi 15:39 11.januar 2026.

Pri 15 letih odgovarjaš za svoja dejanja.

mahatma2 18:29 11.januar 2026.

Se kljub temu da je še otrok moram strinjati s tem , da je v priporu. Glede na dejstvo , da ni prišlo do tragedije ,sem pa mnenja , da se morajo tako psihologi kot vsi ostali maksimalno posvetiti temu ...prikaži več otroku , da to vse skupaj preživi in da postane normalen državljan Slovenije . težko bo , toda s takimi se je treba in je tudi vredno se maksimalno potruditi.

• tinto 14:52 11.januar 2026.

popolnoma pravilno da so ga priprli,,- zaprli--- potem pa še enkrat za 30 dni,,, ---potem pa izgubi pogoje za nadaljne šolanje zaradi izostanka od pouka,, In dečko je gotov,,,

• blayo 02:18 12.januar 2026.

In to reši problem kako? Tako da ga mi do smrti preživljamo, on pa še naprej dela pizdarije?

Kimberley-Echo 23:21 11.januar 2026.

Mene pa zanima vzrok zakaj je do tega prišlo, zgodba gotovo ni enoznačna. Kako boš zdravil nekaj, če ne veš vzroka? Tak odziv mladoletnika je nekaj povzročilo. Jasno je, da ni normalno uporabiti nož za rešitev problema, ki ga je ...prikaži več imel, vendar mislim, da ni po naključju nekoga izbral za poškodovat. Morda se je konflikt vlekel že dolgo prej, pa ni nihče od starejših v šoli tega opazil.

• dare326 15:06 11.januar 2026.

Do volitev bodo vsi, ki bi lahko škodovali liku in delu PV, obravnavani po Šutarjevem zakonu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.