Za ovce: Lepo je povedala Barbara Marx Hubbard,pokojna mentorica Klausa Schwaba: "Eno četrtino človeštva moramo eliminirati iz družbe. Mi smo zadolženi za ta proces božje selekcije na tem planetu. Mi smo jezdeci bledega konja smrti. V prihodnosti moramo najti način,kako… ...prikaži večo zmanjšati človeško populacijo. Seveda ne bomo javno pobijali ljudi. Niti ne bomo ustanavljali koncentracijskih taborišč. Rešili se jih bomo tako,da jih bomo prepričali da gre za njihovo dobro. Lotili se jih bomo s pandemijo viru
Nekdo pač mora prvi skočiti s te z dejstvi naluknjane Covid jahte, ki postaja podmornica...Glede na to, da ima večina naših vidnih vladnih predstavnikov že vgrajen in očitno tudi napihnjen rešilni jopič (Krek ima največjega), bodo počakali do bridkega konca....Toda… ...prikaži veča kljub njihovi fanatičnosti dvomim, da bodo uspeli izpolniti Janezov ukaz po "Covidnih volitvah".....
Tudi pCT pogoj oz. greenpass-a ne bo več…
‘Mandatory certification will end’
Se pravi konec preverjanja PCT pogoja z naslednjim četrtkom!.
Novinarčki, vam goggle translate tega ni prevedel? 🤭
no da vidimo koliko časa bo mir,najbrž do volitev odvisno kdo zmaga,potem pa si bodo kaj druzga zmislili...ampak mi se ne damo smo zvesti svojemu 6 čutu.
Pa, da vidimi naše modele, kdaj bodo oni spregledali...
Bo zanimivo, ko bodo zavedene 🐑🐑🐑 spoznale, da so v zameno za konček "svobode" prodale svoje zdravje covid mafiji!
Gandi123, to se ne bo zgodilo, ti ljudje nimajo tega zavedanja. Verjamejo lažni politiki in " strokovnjakom"!
Kot reklame, dan za dnem in, ti zlezejo v podzavest. Ni treba ugivati, kdo ima od tega koristi.
Za ovce: Lepo je povedala Barbara Marx Hubbard,pokojna mentorica Klausa Schwaba: "Eno četrtino človeštva moramo eliminirati iz družbe. Mi smo zadolženi za ta proces božje selekcije na tem planetu. Mi smo jezdeci bledega konja smrti. V prihodnosti moramo najti način,kako… ...prikaži večo zmanjšati človeško populacijo. Seveda ne bomo javno pobijali ljudi. Niti ne bomo ustanavljali koncentracijskih taborišč. Rešili se jih bomo tako,da jih bomo prepričali da gre za njihovo dobro. Lotili se jih bomo s pandemijo viru
...virusa.Slabi in strahopetni bojo podlegli,neumni bojo temu verjeli. Selekcija idiotov se bo izvršila sama od sebe. Sami bojo hodili v klavnico.."
Nekdo pač mora prvi skočiti s te z dejstvi naluknjane Covid jahte, ki postaja podmornica...Glede na to, da ima večina naših vidnih vladnih predstavnikov že vgrajen in očitno tudi napihnjen rešilni jopič (Krek ima največjega), bodo počakali do bridkega konca....Toda… ...prikaži veča kljub njihovi fanatičnosti dvomim, da bodo uspeli izpolniti Janezov ukaz po "Covidnih volitvah".....
Ilu saj večina se jih je že umaknila in stisnila repek med noge, samo račka logarica še ni pobrala dovolj črvičkov in še vedno brska po blatu!
Začetek konca covid natega!!! Danci, Izraelci, sedaj se Angleži.... Po že dolgo znanem scenariju.
Tudi pCT pogoj oz. greenpass-a ne bo več… ‘Mandatory certification will end’ Se pravi konec preverjanja PCT pogoja z naslednjim četrtkom!. Novinarčki, vam goggle translate tega ni prevedel? 🤭
no da vidimo koliko časa bo mir,najbrž do volitev odvisno kdo zmaga,potem pa si bodo kaj druzga zmislili...ampak mi se ne damo smo zvesti svojemu 6 čutu.
v angliji že dolgo ne nosijo mask
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Omicron je tako kuzen, da maske ne pomagajo cisto nic. Zato
Non dicere !