ja super, a zdej bo pa kar začelo vse delovat, a je dohtarjem že dolgčas ... samo ne vem kako je s prehodom v drugo občino, da ne govorimo o tem, da javni prevoz še vedno ne deluje ... sej… ...prikaži več vem, da ima marsikdo doma bmw suv, ampak na žalost ne vsi, tako kot šolstvo ne deluje, ker vsi mulci nimajo doma kompa in dostopa do neta, ... jah , malo smo različni
Dela samo nekaj ljudi v LJKC, KCMB in na Golniku. In sedaj "stroka"trdi, da je osebje preobremenjeno. Kaj pravi varuh človekovih pravic im minister za zdravje
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnem
................>>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Meni so prejšnji teden odpovedali pregled za začetek maja. Čeprav bodo očitno že delali. Kakšno zmešnjavo bodo naredil še sami ne vedo.
Naročen 16 april, dobil pošto za september.. kaj tu ni jasno.. ? - Najprej tisti, ki so bili pred mano.. res pa je, da je kontrola..
ja super, a zdej bo pa kar začelo vse delovat, a je dohtarjem že dolgčas ... samo ne vem kako je s prehodom v drugo občino, da ne govorimo o tem, da javni prevoz še vedno ne deluje ... sej… ...prikaži več vem, da ima marsikdo doma bmw suv, ampak na žalost ne vsi, tako kot šolstvo ne deluje, ker vsi mulci nimajo doma kompa in dostopa do neta, ... jah , malo smo različni
Dela samo nekaj ljudi v LJKC, KCMB in na Golniku. In sedaj "stroka"trdi, da je osebje preobremenjeno. Kaj pravi varuh človekovih pravic im minister za zdravje
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnem ................>>>>>>>>>> www.DouCash.Com
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
pa še slabše bo ker bodo od nas neradili zoombije in psihopate
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks