Predvidevam, da so našli delce folije v katero je ovito meso? Je grdo in nezaželeno, ampak ni tako neverjetno v današnjih časih, ko je vse pakirano. Mala neprevidnost, ko se mečejo sestavine v kuter in je cela serija zanič.
Antona ne kupim nikoli več, tudi v lidlu ne... zaupam samo še Aveju ki je aicer verjetno tako začinjeno pa tud mariskej sosano da tako diši in izgleda ampak boljšega ni... če se mene vpraša.
Mi sami faširamo mlado govedno...
Ja, ja nosim plastično odelo, i plastika je moja hrana, možda sam plastičan i ja. Ni kaj, Idoli so bili preroki.
P.S. jaz imam najbolj elegantno resitev za te tezave. Ne jem mesa. Ze dolgih 30 let, prosto po Pestnerju.
Če ne ješ doma pridelane zelenjave si še bolj v riti kot mi mesojedci.
Predvidevam, da so našli delce folije v katero je ovito meso? Je grdo in nezaželeno, ampak ni tako neverjetno v današnjih časih, ko je vse pakirano. Mala neprevidnost, ko se mečejo sestavine v kuter in je cela serija zanič.
Antona ne kupim nikoli več, tudi v lidlu ne... zaupam samo še Aveju ki je aicer verjetno tako začinjeno pa tud mariskej sosano da tako diši in izgleda ampak boljšega ni... če se mene vpraša.
Sam si jih naredi?
Kje pa naj meso dobim? Pri nas ga ni mesarja ki bi mu jaz zaupal.
zapravimo denar v trgovinah, oni pa nas zastrupljajo z salmonelo