To je zdaj velik bum, ko se je nekdo odločil, da bi bilo fino malo preverjati kako je kaj sadje in zelenjava. Sam bog ve koliko časa že jemo tako kontaminirano hrano.
Nam prodajajo drugarazredno hrano,za povrh pa še bolj špricano,da ne zgnije tako hitro.V italiji je v podobni trgovini 50% boljša roba.V naši predragi državi vlada skrbi za ljudi,da ko grejo v penzijo čimprej crknejo,da jim ni treba predolgo plačevat penzije,in… ...prikaži več da imajo oni posledično enormne plače
V Sloveniji ni v prodaji sredstva, ki bi imelo aktivno snov klorpirifos (oziroma klorpirifos-metil). Nekaj let nazaj je bil to Reldan, ki je imel registracijo v vinogradništvu. Da se v agrumih uporablja vse živo, sem prebral pred leti v enem… ...prikaži več članku, ko so bili slovenski sadjarji na izletu v Grčiji. Pridelovalci tam so se hvalili, da imajo sredstvo, ki omogoča, da obirajo po novem letu, ko si trg želi tega sadja. Šlo je za sredstvo, ki je bilo pri nas prepovedano že v SFRJ.
kdor šprica v cvet, ta ne bo NIČ pridelal. zdej pa uganite zakaj. problem ni niti tolk špricat da kaj pridelaš- ker če jest lahko pridelam , pa nič , čist nič ne špricam, potem se je treba vprašat zakja… ...prikaži več tolk strupov. ja zarad transporta. kaj mislite da podagne in, miši in ostala golazenčaka da boste v kupci odvrgli ogriske da bodo potem prišli oni na vrsto.
Do leta 2020 smo pa vsi jedli to sadje in zelenjavo, pa nobenemu NIČ, danes, čakam, da se bodo ti Bruseljski birokrati odločili, da ne smemo več dihati zraka, umirite se malo, v mladosti smo vsi jedli krompir, katerega so… ...prikaži več potresali s pantakanom, kateri naj bi se v zemlji zadrževal še 10 let, pa smo še živi, ljudje živijo celo 90 let in več, to je samo tlakovanje poti k "bio hrani" in velikim cenam , posledično bogatenje posameznikov, kateri imajo vpljiv , isto je z ele.avtomobili, cena, cena!!!
Sam bog ve, kakšnih strupov smo se nažrli, ko so imeli še stari način obveščanja. Nujno bi morali začeti testira ves futer, ki pride v trgovine. Ker očitno ni nobenmu za verjet. Vprašanje pa je, koliko je to izvedljivo.
ok, mandarine limone pomaranče imajo kar debelo lupino. upam da ne veste da tista lupina ( koža ) ni ravno za jest. drugače je pa pri jabolkih kjer je koža tisto najboljše. mal prejšnji stavek izpade cinično, kajti na tisti… ...prikaži veči koži je seveda po novem cel bataljon strupov. najbolj pa so seveda na udaru jagode, češnje, borovnice, to če pereš polovico dobrega odplakneš. no drugoleto, bom prodajal moja jabolka, hruške in češnje. cena odtehta v zlatu. ne vidijo nič kemije, razne kar bog od zgori da.
Tudi po mandarinah in bananah se driska kljub temu, da verjetno ni človeka, ki bi te olupke jedel. Saj nazadnje nismo živali,kajne. Od trenutka dalje ko jem " tvoja" jabolka in hruške, torej iz preverjenih domačih vrtov nimam problemov. Tudi krompir.
mene so že pred mnogimiiiii leti učili takole . vzameš pomarančo in jo opereš, z žajfo. nato si skrbno umiješ roke - z žajfo. nato previdno olupiš pomarančo. tako da se čim manj dotikaš sredice, ko trgaš stran lupino. ko… ...prikaži več si gotov. si umiješ skrbno roke z žajfo. nato se lotiš sredice pomaranče. banane se jedo samo take, ko so že malo rjave. bog vari tiste še zelenkaste. ampak, sem prešaltal na domače. imam na vrtu vse od sibirske borovnice pa do skroša. na rabim štacune za sadje
Že včeraj sem napisal koliko časa sem se zastrupljal s povoskanimi jabolki. Če povohate krompir v trgovini, smrdi po "pantakanu" že na nekaj cm daleč. Toliko sem že pojedel prešpricane zelenjave in sadja, da sem se najedel antibiotikov za celo… ...prikaži večo življenje. K sreči mi je zdravnica povedala, da je to alergija, ne bakterije. Minilo je pol leta, da sem ugotovil čemu jem neprestano antibiotike.
Dandanes je [lahko] pravzares čisto vse kar raste zunaj (pod milim nebom) >kontaminirano< tako ali drugače; ker se itak po celem svetu vse preveč 'brezglavo' onesnažuje v famozno podrejeni dobi kapitalizma...Zemlja pa je pač (še kar/zmeraj) okrogla 🤨
To je zdaj velik bum, ko se je nekdo odločil, da bi bilo fino malo preverjati kako je kaj sadje in zelenjava. Sam bog ve koliko časa že jemo tako kontaminirano hrano.
Nam prodajajo drugarazredno hrano,za povrh pa še bolj špricano,da ne zgnije tako hitro.V italiji je v podobni trgovini 50% boljša roba.V naši predragi državi vlada skrbi za ljudi,da ko grejo v penzijo čimprej crknejo,da jim ni treba predolgo plačevat penzije,in… ...prikaži več da imajo oni posledično enormne plače
Garancija - Italjani pa hodijo v Slovenijo po meso in zelenjavo, ker menijo, da imamo mi boljšo kvaliteto - pa bi rekel, da imajo Italijani prav.
Meso iz poljske,se vidi da se ne spoznaš na kvaliteto
V Sloveniji ni v prodaji sredstva, ki bi imelo aktivno snov klorpirifos (oziroma klorpirifos-metil). Nekaj let nazaj je bil to Reldan, ki je imel registracijo v vinogradništvu. Da se v agrumih uporablja vse živo, sem prebral pred leti v enem… ...prikaži več članku, ko so bili slovenski sadjarji na izletu v Grčiji. Pridelovalci tam so se hvalili, da imajo sredstvo, ki omogoča, da obirajo po novem letu, ko si trg želi tega sadja. Šlo je za sredstvo, ki je bilo pri nas prepovedano že v SFRJ.
Kazni za zastrupljanje naroda so premajhne, prenizke. Seveda je največji oroblem, ker se šprica v cvet in je seveda cel sadež že v osnovi zastrupljen.
kdor šprica v cvet, ta ne bo NIČ pridelal. zdej pa uganite zakaj. problem ni niti tolk špricat da kaj pridelaš- ker če jest lahko pridelam , pa nič , čist nič ne špricam, potem se je treba vprašat zakja… ...prikaži več tolk strupov. ja zarad transporta. kaj mislite da podagne in, miši in ostala golazenčaka da boste v kupci odvrgli ogriske da bodo potem prišli oni na vrsto.
Čimveč si sami pridelat, tako kot so včasih naši nonoto in none. En kos zemlje, frezo in še telo bo hvaležno za razgibavanje.
Tudi na takšen nacin se da prodati vec dragih domačih jabolk
Eko, bio, zdravo, domače, naravno, iz drevesa na krožnik pa to ....🙉
Eko napis je samo davek na butle
Eko nateg!
Eko je samo fraza za bogatenje, ravno tako el. avtomobili, te lahko še dražijo in lupijo naivneže.
Bi rekel tisti klovn-po Hofer ceni,enkratno,špricano,strupeno,domače-skratka strupenjačeno......
Hofer klovna imamo vsi že počasi dosti .. rajši naj znižajo cene, kot da plačujejo tega klovna.
Do leta 2020 smo pa vsi jedli to sadje in zelenjavo, pa nobenemu NIČ, danes, čakam, da se bodo ti Bruseljski birokrati odločili, da ne smemo več dihati zraka, umirite se malo, v mladosti smo vsi jedli krompir, katerega so… ...prikaži več potresali s pantakanom, kateri naj bi se v zemlji zadrževal še 10 let, pa smo še živi, ljudje živijo celo 90 let in več, to je samo tlakovanje poti k "bio hrani" in velikim cenam , posledično bogatenje posameznikov, kateri imajo vpljiv , isto je z ele.avtomobili, cena, cena!!!
Koliko let nas že zastrupljajo razni trgovci?
Vse čas! Pohlep nima časovne omejitve! Je tako kot neskončnost, samo da zanjo nisem prepričan, da neskončna! Za pohlep pa sem!
Sam bog ve, kakšnih strupov smo se nažrli, ko so imeli še stari način obveščanja. Nujno bi morali začeti testira ves futer, ki pride v trgovine. Ker očitno ni nobenmu za verjet. Vprašanje pa je, koliko je to izvedljivo.
Boš se zavedal, ko boš na onkologiji pristal!
ok, mandarine limone pomaranče imajo kar debelo lupino. upam da ne veste da tista lupina ( koža ) ni ravno za jest. drugače je pa pri jabolkih kjer je koža tisto najboljše. mal prejšnji stavek izpade cinično, kajti na tisti… ...prikaži veči koži je seveda po novem cel bataljon strupov. najbolj pa so seveda na udaru jagode, češnje, borovnice, to če pereš polovico dobrega odplakneš. no drugoleto, bom prodajal moja jabolka, hruške in češnje. cena odtehta v zlatu. ne vidijo nič kemije, razne kar bog od zgori da.
Tudi po mandarinah in bananah se driska kljub temu, da verjetno ni človeka, ki bi te olupke jedel. Saj nazadnje nismo živali,kajne. Od trenutka dalje ko jem " tvoja" jabolka in hruške, torej iz preverjenih domačih vrtov nimam problemov. Tudi krompir.
mene so že pred mnogimiiiii leti učili takole . vzameš pomarančo in jo opereš, z žajfo. nato si skrbno umiješ roke - z žajfo. nato previdno olupiš pomarančo. tako da se čim manj dotikaš sredice, ko trgaš stran lupino. ko… ...prikaži več si gotov. si umiješ skrbno roke z žajfo. nato se lotiš sredice pomaranče. banane se jedo samo take, ko so že malo rjave. bog vari tiste še zelenkaste. ampak, sem prešaltal na domače. imam na vrtu vse od sibirske borovnice pa do skroša. na rabim štacune za sadje
Tudi po umivanju rok se je driska ponavljala. Ja zgleda, da tudi ta ukrep ne odstrani strupa, ki gre skozi lupino.
Že včeraj sem napisal koliko časa sem se zastrupljal s povoskanimi jabolki. Če povohate krompir v trgovini, smrdi po "pantakanu" že na nekaj cm daleč. Toliko sem že pojedel prešpricane zelenjave in sadja, da sem se najedel antibiotikov za celo… ...prikaži večo življenje. K sreči mi je zdravnica povedala, da je to alergija, ne bakterije. Minilo je pol leta, da sem ugotovil čemu jem neprestano antibiotike.
Slovenija je dežela odpadne hrane! Uvaža se hrana 3. kategorije! Kmetje izvažajo 1. kv., uvažajo pa 3! Zato kupujemo domačo hrano!
Dandanes je [lahko] pravzares čisto vse kar raste zunaj (pod milim nebom) >kontaminirano< tako ali drugače; ker se itak po celem svetu vse preveč 'brezglavo' onesnažuje v famozno podrejeni dobi kapitalizma...Zemlja pa je pač (še kar/zmeraj) okrogla 🤨