Slovenija
9485 ogledov

"Odprla se bo ostra ideološka vojna, vlada pritiska ne bo zdržala!"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 21:35 10.junij 2024.

    igor luksic, clovek ki ni naredil absolutno nic takrat ko je imel prloznost

  • andrija 05:34 11.junij 2024.

    toliko nastopov pred kamerami in toliko novih obljub,ki jih je dal ta teden ga je povsem izčrpalo zato si gotovo zasluži trimesečni poletni dopust,ostalo pa bo naredil v drugem mandatu,medtem pa bo šel še na inštrukcije k jankoviču

  • Nevica 18:07 10.junij 2024.

    Proti nesposobnosti in korupciji se ni treba boriti ideološko??? He, he že malce zdravega razuma in povprečnega poštenja je dovolj da se temu upre in levo in desno!!!!!

  • FejstDogaja 17:47 10.junij 2024.

    SD je v tej enačbi odveč in Golobu trn v peti. Veliko verjetnejše je povezovanje GS in Vesne. SD je kot stranka gotofa, ker ima sloves plenilske stranke, ki se ga s to garnituro ne bo otresla. Vesna pa z ...prikaži več Levico poleg zelene agende nima veliko skupnega. Halo? Prebilič je na strani gospodarstva. Yaskava, pa to. Kako gre to skupaj z Levico?

    • PasjaProcesija 17:55 10.junij 2024.

      Prebilič je Svoboda, Vesnini volivci pa ne (več). Denar ima tudi (L)levica rada. Govori proti njemu, brani se ga pa ne. SD pa ima močno, zakoreninjeno bazo z zasedenimi vplivnimi položaji na vseh nivojih. Lačnih ust se nabere precej in ...prikaži več vsi imajo volilno pravico. Stranki je dovolj minimalna podpora, kot npr. na zadnjih volitvah. Od tam lahko razpredajo svoje lovke. Tiste 4% bodo že spravili skupaj.

    • FejstDogaja 18:38 10.junij 2024.

      Saj to ti govorim. S takim načinom dela SD vsaki vladi ruši kredibilnost. Volivci Prebiliča sigurno niso volivci Vesne. Potem ne bi dobil mandata, tako kot Vesna ni prišla v parlament. So volivci Prebiliča. Poglej malo rezultate v Kočevju, ki ...prikaži več nima z Vesno nobene zveze. Volivci Levice so volili Levico. Prebiliča so volili levi volivci, ki jim je všeč, kar počne v Kočevju - na gospodarskem področju. Saj ne misliš, da zaradi zelene agende?

    • PasjaProcesija 19:11 10.junij 2024.

      Saj tudi med SD in Svobodo ni velike razlike, kot je ni bilo prej z LMŠ, SAB itd. Tudi Svoboda ljubi denar. Poglej na afero "litijska" kot na boj med starimi silami (SD) in novimi izzivalci (Svoboda). Idejno je ta ...prikaži več bazen prazen in jih pokonci drži samo še antijanšizem. Ko bo Janša umrl, bo levica strašila z njegovim hologramom ;) Janšo potrebuje levica, desnico pa ovira. Zeleni prehod? Sliši se lepo, volivci pa nima pojma kaj to je. Tudi Vesna je le "kopiraj-prilepi" z novimi lačnimi usti zadaj.

    • FejstDogaja 19:36 10.junij 2024.

      Vsi mi moramo pozabiti Janšo. Šele potem bo šla Slovenija naprej. Za to, da primerjaš plenilske prakse drugih strank z SD in SDS, bo treba pa kakšne dokaze.

    • PasjaProcesija 19:59 10.junij 2024.

      Da, Janša je izgubljanje energije. Če zahtevaš dokaze o drugih strankah, potem jih moram v enaki meri predstaviti tudi za omenjeni stranki ;) Nobeden izmed naslednjih dokazov ne velja na sodišču ;) : 1. Medijsko pokrivanje necenzurirano.si ( naveza Vuković ...prikaži več - Cirman), ki je bilo vedno korak pred razvojem dogodkov. 2. Pod okriljem provladnih medijev in RTV oblikovanje DŠP v mučenico. 3. Podatek o ne-vključenosti majhne stranske parcele v pogodbo je lahko prišel le iz MOL (naveza Janković-Vuković).

    • PasjaProcesija 20:03 10.junij 2024.

      Cel potek zgodbe pa ni mogel miniti brez Črnčca. Je eden redkih (ali pa edini) v Sloveniji, ki ima dostop do vseh podpornih služb, ki so dogajanje usmerjale. Primer slednjega je neukrepanje Policije, ko bi morali narediti racijo, preiskati prostore, ...prikaži več spoditi DŠP iz pisarn itd. Tako pa je cela država dnevno spremljala vsak Dominikin gib. čez celo zgodbo piše "Damir". Kar sicer ni prvič, spomni se npr. obračunavanja z Bobnarjevo.

    • Grof 21:39 10.junij 2024.

      Ivo Robić …. i Golubi lete sve više i više, i oni lete, oni lete u P.M.

  • Nevica 18:05 10.junij 2024.

    Ideološka vojna? Ste znorili? Kaj pa ima taka katastrofalna nesposobnost opraviti z ideologijo? Razvila je samo totalitarnost in obrambni mehanizmi. Država dobesedno propada. Svoboda je sesula vse kar naj bi delovalo proti korupciji: SVOBODA preiskuje Goloba ha, ha, ha.... katera ...prikaži veča ideologija je že to? Golob bi moral odstopiti, ker ga bo na koncu lovil Europol ....

    • Grof 18:34 10.junij 2024.

      Bivši geijalci GENi, banda skorumpirana, pelje državo v bankrot, Golobu, pa ne preostane drugega, kot da spizdi v republiko Zimbabve žirafe farbat v zebrine barve, pa ima ta afna sploh ….

  • matermila 08:17 11.junij 2024.

    Pribac? A ni to tisti Pribac, ki so ga fliknili iz faksa ker je nadlegoval študentke? Kaj on počne kot komentator, on bi moral biti skrit v mišji luknji. Ne, ne, ker je naš, ker je levak.

  • PasjaProcesija 15:48 10.junij 2024.

    Dobri Lukšičevi komentarji so mogoče redkejši od Halleyevega kometa, vendar utegne ta biti eden izmed njih. Pribčevega kometa še kar ni. Sprejmimo dejstva. Glede SDS moramo biti zadovoljni že, da je Tomašičeva izpodrinila Hojsa ali Kanglerja. SD in NSi imata ...prikaži več v Brglezu in Novakovi boljša člana od izvoljenih, vendar tako Nemec in Tonin vsaj ne bosta doma v napoto. Pogrešam opažanje, da je Prebilič podaljšek Svobode. Prav jim bodi, njegovo medijsko favoriziranje jim je odneslo vsaj en lasten sedež.

    • PasjaProcesija 16:53 10.junij 2024.

      Po skoraj 100% preštetih glasovnic je ponovno vidnih nekaj elementov iz področja psihologije množic in obnašanja volilnega telesa po matematičnih zakonitostih. Nekoč sem že omenil Fibonaccijeve nivoje (23,6%, 38,2%, 50% (neuraden nivo), 61,8% in 78,6%) kot eno od smernic na ...prikaži več podlagi katerih se množice usmerjajo. Za veljavnost oz. uporabo Fibonaccijevih nivojev mora biti vzorec dovolj velik. Npr. Arsenovič je bil na prejšnjih volitvah blizu 61,8%, Janković pa je to vrednost izredno natančno zadel.

    • PasjaProcesija 16:58 10.junij 2024.

      Na parlamentarnih volitvah je baza SDS zbrala 23,48%, z možnimi koalicijskimi partnerji vred (SDS+NSi+POS+Resnica+Pivčeva) pa 38,11%. Tokrat so se volivci v 78,71% odločili za stranke, ki so jim ankete vnaprej obljubljale izvolitev. Tradicionalna desnica (SDS+NSi) je ostala zgolj pri 38,2% ...prikaži več (38,31%). Razporeditev levo-desno (Svoboda, Vesna, SD, Levica, DeSUS, Zeleni, NOT - SDS, NSi, SLS, Resnica) pa je bila na prvi pogled presenetljivo blizu 50:50 (50,48:49,52), kjer so levi celo bili uspešnejši.

    • PasjaProcesija 17:02 10.junij 2024.

      Mobilizacija volilnega telesa levega pola je povsem uspela (kar glede na rezultate referendumov ne bi smelo biti presenečenje), vendar je levica do omejenega številoamest pri koritu hotela spraviti preveč rilcev. To jih je kaznovalo, Prebiliča in Grošljeve so imeli možnost ...prikaži več vključiti v obstoječe strukture. Prebilič je bil pred Vesno v dejavnih pogovorih z več kot eno stranko, pa mu niso ponudili ustreznega mesta. So ga pa propagirali ;) Lahko bi jo odnesli še slabše, pa bi lahko bilo obratno.

    • PasjaProcesija 17:20 10.junij 2024.

      Povsem možno je tudi, da je na vidiku nova, "uporniška" zmerna levica, ki se želi odmakniti od Svobodine lopovščine, noče pa imeti opravka s skrajno Levico. Vesna, SD, DeSUS, Zeleni in NOT so skupaj na 23,58%. Dodajte v mešanico Čeferina ...prikaži več in teh 23,58% je vnaprej vaših. Ne bi me presenetilo, če bi se v prihodnjih volitvah izoblikovala tabora 38,2:38,2 (in mogoče 50:50), kjer bi 38,2% pobrala levica, 38,2 % pa SDS in Logar. V prednosti bi bila desnica, ki bi lahko računala še na NSi in najbrž SLS.

    • PasjaProcesija 17:48 10.junij 2024.

      Vesna, SLS in Resnica tvorijo jedro nečesa, kar je zaznamovano z enim izstopajočim obrazom. Svež veter, populizem, obravnavanje okoljske tematike na svoj način? Odvisno koga dodate v mešanico, se pa ti volivci pomembno odmikajo od SDS in Svobode. Dobimo 23,6 ...prikaži več +/- 0,3%, če trojici dodamo še koga z enim izstopajočim obrazom (Lipuščka, Tomićevo) ali pa preostale ekologe (Zeleni). Priznam pa, da je v zadnjem sestavku tudi malo domišljije. Ampak dejansko se volilni premiki načrtujejo s takimi pogledi.

    • Avatar MS
      MS 17:49 10.junij 2024.

      Vsaka zaušnica peče, še najbolj pa tista ki jo dobiš od svojih! Palir Hojsek jo mje staknil krepko!

    • PasjaProcesija 17:59 10.junij 2024.

      Zaušnico smo dobili državljani. Peče, vendar smo že navajeni. Poglej seznam devetih izbrancev za Bruselj. Črede ovc jim ne bi zaupal v varstvo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.