Slovenija
26 ogledov

Odstopno izjavo prinesel s sabo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Senior 19:07 07.november 2012.

    Še en dokaz, da nam vladajo prevaranti, ki želijo Sloveniji samo slabo. Umaknite se iz politične scene in dajte možnost drugim, ki ne bodo ponavljali vaših napak-svinjarij!

  • zalo_dragomir 20:26 07.november 2012.

    Ti podpisi namenoma niso bili vsi oddani. Razlog se skriva v tem, da je opozicija zaznala idealno priložnost, da s škandalom sesuje vlado.So rekli : kwa pa če bi mi dve muhi na en mah... nee :)

  • Žurnalček 11:35 08.november 2012.

    Ko bo šlo pa ministrstvo na Litostrojski v luft z vsemi zaposlenimi vred, si bo pa mafija sama postavila svojo novo policijo ! Če ne veš kje stoji ta tvoja zgradba , bodi in boljše je , da si tiho !

  • tralala 17:18 07.november 2012.

    Sprenevedanje klerotalibanske bande, uničevalcev Slovenije.

  • uporabno 02:21 08.november 2012.

    Na dlani:http://www.uporabi.net/

  • Žurnalček 11:41 08.november 2012.

    Zakaj bi kurir štel liste ali podpisal koliko listov je dobil v kuverti, ko pa nosi 1 paket in niti ne ve kaj je notri !

  • Žurnalček 20:39 21.november 2012.

    Bolš bi blo , da si poslal samo njo na pot , sebe pa pustil doma !

  • Scott 01:42 08.november 2012.

    Prejšnja ministrica za NZ tudi ni odstopila,navkljub predragemu najemu stavbe za potrebe NPU za naš davkoplačevalski denar in navkljub spolnemu občevanju nekaterih z živalmi v garaži,nasprotno takratni premier jo je zelo zagovarjal in vpil kako zelo ji zaupa tako,da so ...prikaži več neki ponarejeni podpisi prava drobtinica proti tem kriminalnim stvarem!

  • prosti.strelec 09:00 08.november 2012.

    Zato ker oblast dela nemarno, so sedaj krivi vsi drugi samo oni ne. Zmeraj se dogotki odvijajo v korist trenutne oblasti ki ima škarje in platno v rokah. Kdo pa še verjame SDSovi kaoliciji ki zna odlično rokovati z raznimi ...prikaži veči dokumenti. Samo spomnimo se na udba net, ter afero Velikovec. Verjetno so spet glavni krivci trenerkarji, čudno da se ni še Majer oglasil in razložil nam nepoučenim kako je s stvarjo, mogoče je pa prezaposlen z oblastjo.

  • nejansizmu 16:10 07.november 2012.

    Pa kaj se ta Cerar dela zarukanega ali pač je zarukan? Kaj je on že kdaj slišal za objektivno odgovornost instituta predsednika DZ? To odgovornost nosi preVirant, ki mu je uspelo dokazati, da so podpisi izginili na ministrstvu za notranje ...prikaži več zadeve. Kjer pa je objektivna odgovornost na strani sVinjka Gorenaka. ODSTOP je edina normalna reakcija! Politična in strokovna odgovornost bebci. Ne delajte se še bolj zarukane, kot ste v resnici!NE janšizmu!

  • 12345 17:58 07.november 2012.

    Ne, saj to ne more biti res, vse skupaj postaja tragikomično, šef zakonodajalcev, domnevno najvišje avtoritete in predstavništva demokracije v državi in šef preiskovalcev, predvsem naj v ne hitita z vrednostnimi ocenami, kdo je kriv za nastalo situacijo in to ...prikaži več še predno preiskovalci sploh začnejo preiskovat primer. Dejstvo je, da je nas državljane težko prepričati, da bi to bilo lahko malomarno ravnanje.

  • mrki 20:44 07.november 2012.

    vauuu , kako smo našpičeni !! Ali ste danes poslušali izjavo generalne sekretarke DZ-ja ? Ali ste slišali da ob prevzemu od sindikatev NE ŠTEJEO listov ali podpisov ? jih zavedejo samo kot PAKET !!??? in to fotokopirajo !? katera ...prikaži več je ta oseba ki fotokopira ? katera je ta oseba ki te fotokopije da v "zapečateno " ovojnico , preda korirju in reče kle maste paket ? Kurir nikjer ne podpiše KOLIKO listov je prejel in ne nazadnje na MNZ nihče te ovojnice ne odpre KOMISIJSKO in prešteje kaj je dobil !?In tako dragi komentatorji - kdo je sedaj kriv ? če vam generalna sekretarka v DZ-ju prostodušno reče da tko se dela že 15 let - po domače !? in ne nazadnje ali ni POVSEM mogoče da je bilo listov že na začetku premalo ? in so jih naknadno dostavili ( vse je mogoče ) !! in na koncu še o objektivni odgovornosti . Veliki CESARSKI pingvin Zoki naj najprej pomede pred svojim pragom , ki je s svojim podpismo !!! prodal zemljišče v LJ firmi TRITON za 1 MILJON EUR , čeprav ni bilo

  • macko 19:01 07.november 2012.

    cenjenim bralcem, vsem bebcem in zarukancem priporočam, da vse bodoče parlamentarne in politične dileme odslej naslavljajo na g. "ne janšizmu" , edino on zmore dovolj zdrave pameti in tolerance da nam "žalujočim ostalim" nalije čistega vina.pravi spin doktor, ...prikaži večr, verjetno kuhinjski. menim, da za primeren nastop v vaški gostilni ne premore.....saj veste česa.pozdravljen mesijabebec in zarukanec

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.