Slovenija /slovenija/crna-kronika
5947 ogledov

Odvetnica: Kako bi lahko mati sploh preprečila poškodbe?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 13:54 20.marec 2018.

    Gospa Roblek, samo lepo prosi, da ne bi prišli do tega, da si je dete bilo samo krivo za vse kar se mu je zgodilo in pošast prepoznana za umsko prizadeto. Vsi imajo pravico do pravičnega sojenja, tudi mrtvo dete. ...prikaži več Previdno, da ne bo ulica prevzela sojenje v svoje roke. To se ne bi za nikogar od vpletenih dobro končalo.

  • k0libri 13:09 20.marec 2018.

    Po naslovu sodeč odvetnica meni, da se je otrok sam metal v tla. Teksta članka ne grem brati, ker dvomim, da so za kaj več od novinarskega pisunstva.

  • rogixl 14:02 20.marec 2018.

    Tudi tale dva avokata bi si zaslužila kakšno kazen za takšne neumnosti, ki jih govorita. Neglede na to, ali je kdo očim ali ne, nima pravice ogrožati življenja otrok.

  • Waltter 13:37 20.marec 2018.

    No Roblekova pri zenska je ponavadi al je lepa al pa pametna, ti si izgubila oboje kot kaze - zakaj je da izrodek imel sploh otroka pri sebe zakaj ga ni prepustila ocetu to je vprasanje? Pa se nekaj pri ...prikaži več tem plemenu se izhaja iz predpostavke da so krivi sele nato se odloca kaksno kazen bodo dobili ne ali so ali pa niso krivi, Vprasanje kdo v familiji je bil mojster in kdo vajenec???

  • leonardo 14:43 20.marec 2018.

    Mhm, torej mati nima empatije do otroka in potemtakem lahko otroka meče ob tla, mu lomi roke in noge, tudi rebra. Ja krasno odvetniki, se vidi, da se vam gre samo za denar, drugače pa niste nič drugačni od teh ...prikaži več barab. Sedaj pa se babše še kacuri za najmlajšega, ki so ga ji odvzeli. Ali do tega otroka pa ima empatije? Da se slučajno ta odvetnica ne prikaže na sodišče, ko bo babja nesnaga zahtevala od socialne službe naj ji vrne otroka. Kdo naj bi bil bolj kriv. Ali je to sploh pomembno? Oba do sm.

  • Jožef Koprivnikar 13:52 20.marec 2018.

    Odvratno kaj lahko ta mati pričakuje usmiljenje ? Imela je možnost o ravnanju moža obvestiti ustrezne organe, sama pa iti v varno hišo, pa ni..Je kot tista basen en je držal žakelj, drug je metal vanj, enako je kriva ker ...prikaži več ni imela materinskega čuta.V Ameriki z njo ne bi ravnali v rokavicah, morda bi bila celo obsojena na dosmrtno ječo, tisti Ameriki kjer vidimo vse lepo.

  • alen04 13:30 20.marec 2018.

    Oba odvetnika teh psihopatov sta enaka psihopata kakor gnusa, enako gnusna, sploh stara zafrustriranka, katero je treba dobro nafilat v vse odprtine, ker ji že plesen rine ven. Po filanju bo drugače gledala na logiko tega planeta. Naj jima ljudstvo ...prikaži večo sodi, otroček ni imel nikakršnih pravic, ko sta ga mučila, sedaj naj jima ljudstvo sodi, vsem štirim gnojem!!!!!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 18:50 20.marec 2018.

    Mene pa močno zanima ali je takšna odvetnica sploh človek in kakšen človek je to,ki lahko zagovarja pretepanje otroka do smrti?? Če ima ta odvetnica otroke bi jimorali nemudoma odvzeti!! Odvetnica,ki lahko na tak način zagovarja taka grozodejstva ni nič ...prikaži več boljša od same zločinke

  • Albatroz 16:30 20.marec 2018.

    tako da nemudoma obvestiš organe če je drugače nemoreš, tako bi vsak ukrepal ki ima kaj v glavi.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:27 20.marec 2018.

    Fuj,kakšno sprenavedanje.Človeška pokvarjenost res nima meja.

  • Kocka 20:03 20.marec 2018.

    Saj ne vem nad kom naj se bolj zgrazam: nad odvetnico, ki se sprašuje kako bi lahko mati brez empatije do svojih otrok zaznala dolžnost, da prepreči protipravne posledice ali nad to osebo, ki je otroke rojevala, pa čeprav ni ...prikaži več čutila empatije do njih ...

  • Vesna Dolšak 16:15 20.marec 2018.

    Odvetnik je plačan, da dela to, za kar so ga najeli. Sodišče je pa plačano za to, da prepozna kriminalno dejanje in ga obsodi. Ta dva debila kretena, ki sta maltretirala to deklico, bi morali prvo pošteno prebutat, potem pa ...prikaži več zapret in vreči ključ proč. V arestu pa naj delata, da bosta zaslužila za hrano in stanovanje, da ne bomo davkoplačevalci futrali take ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.