Veliko primerov so objavili mediji, vključno z Žurnalom, pa tudi policija objavlja primere.... Veste vedno se najdejo pametnjakoviči, ki so tako pametni, da na koncu ostanejo brez denarja. Se pa moramo zavedati, da je onih, ki niso prijavili iz sramu,… ...prikaži večmu, še veliko več. 6 x več.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +22 89 044 7915
Meni so ga pobrale le ”prijateljice”.
Si vsaj nekaj imel od tega.
Ja babe koštajo,zdaj moraš imeti vse da si taglaven,če jo prevaraš pa izgubiš vse
Nč ne pomagajo ta vaša ''opozorila'' !!!!
Lakomnim, naivnim bedakom ne pomagajo nobena opozorila.
Veliko primerov so objavili mediji, vključno z Žurnalom, pa tudi policija objavlja primere.... Veste vedno se najdejo pametnjakoviči, ki so tako pametni, da na koncu ostanejo brez denarja. Se pa moramo zavedati, da je onih, ki niso prijavili iz sramu,… ...prikaži večmu, še veliko več. 6 x več.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +22 89 044 7915