Šport
49819 ogledov

Oglasil se je izgnani Đoković: "Mojim dragim Srbom ..."

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:58 16.januar 2022.

    Cel čas sem kritiziral njegov pristop, tu mu stopim v bran. Prvič je pokazal pokončnost in uporablja pristop ter retoriko, ki športniku njegovega kova pritiče.

    • Zlate 13:34 16.januar 2022.

      Kako pa se "ta retorika" razlikuje od "prejšnje"? Pri Novaku se ni čisto nič spremenilo. V nobenem trenutku ni bil nespoštljiv do nikogar, celo do vlade ne. Še več - poudaril je spoštovanje do vlade celo v trenutku, ko mu ...prikaži več je bila viza ponovno odobrena, kar ponavlja tudi zdaj. Kaj je torej, po tvoje, drugače?

    • PasjaProcesija 13:48 16.januar 2022.

      Zato pa sem uporabil izraz pristop, ker je doslej "govoril" samo preko svojih predstavnikov. Besedo nespoštljiv uporabljaš ti, zato se bom nanjo navezal. Pristop je bil nespoštljiv od samega začetka, ker je poizkusil biti bolj pameten od njih na njihovem ...prikaži več področju. Nespoštljivo je tujim organom predajati lažne podatke, pa naj bo to zdraveni status ali podatki o svojem nedavnem gibanju. Nespoštljivo je uveljavljanje privilegijev na podlagi prirejene oz. ponarejene dokumentacije (pa še to prepozno)

    • PasjaProcesija 13:53 16.januar 2022.

      Nespoštljivo je svojo pomanjkljivo ozaveščenost o zakonih države prevaliti na druge. Nespoštljivo je izpodbijati odločitve organov organizacije, ko veš da nimaš prav in to počneš samo iz principa. Nespoštljivo je se prosto gibati po tej državi, ko tvoja usoda visi ...prikaži več v zraku, državljani gostiteljice pa niso deležni enake obravnave. Nespoštljivo je, da zaradi lastnega egoizma pravno in finančno zaščitiš samo sebe, ničesar krive stanovske kolege pa pustiš v nemilosti. Za 1000 znakov naj bo dovolj.

    • popokatopetl 23:23 16.januar 2022.

      Ne vem zakaj bi bilo treba bit spoštljiv do države, ki maltertira svoje državljane z neskončnim lockdownom, potem pa vseeno organizira "odprto" prvenstvo? Na katerega povabi vse, potem pa politično nekorektne na meji zavrne? V tem trenutku ni več pametnih ...prikaži več razlogov, da bi za prosto gibanje zahtevali cepljenje za zdrave mlade. Sicer podpiram cepljenje za ogrožene skupine.

    • Zlate 12:41 17.januar 2022.

      Sam sem cepljen in podpiram cepljenje, vendar, tako kot je zapisal komentator pred menoj, le za ogrožene skupine. Če že govorimo o nespoštljivosti, pa je nespoštljivo zdravim ljudem onemogočiti opravljanje dela, od katerega živijo, zaradi nekega lastnega prepričanja. Nespoštljivo je ...prikaži večje tudi obtožati nekoga, da je to, da skuša zaobiti te nespoštljive pogoje, nespoštljivo. Idiotski ukrepi izzovejo idiotske odzive.

    • Zlate 12:42 17.januar 2022.

      Tudi sam sicer menim, da bi bili najlažje, če bi se Novak enostavno cepil, vendar pa je taka zapoved njemu, nekako podobna, kot da bi Nadalu zapovedali, da ne sme vleči gat iz riti, postavljati flašk, preskakovati črt... - on ...prikaži več tako ne bi mogel igrati, ker je to pač on. Zato so take prepovedi bedarija in nesmisel.

  • QSprm 15:46 16.januar 2022.

    Celo sami korona teroristi priznavajo, da ne gre za nespostovanje pravil. Izgnali so ga zaradi politicnih razlogov, ker se je javno prevec jasno opredelil proti cepljenju. Torej je rezim dezele tam spodaj krsil lastna pravila v imenu visjega cilja. Nekaj ...prikaži več podobnega smo ze imeli cast videti pred 80 leti, ko so v evropi izvajali grozodejstva po tem nacelu; cilj opravicuje sredstva.

  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:05 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Toma 21:02 16.januar 2022.

    Bravo Avstralci! Zakon je za vse, ne pa kot pri nas za aktualne in neaktualne župane.

    • popokatopetl 23:24 16.januar 2022.

      To da je zakon za vse je čista floskula, tudi avstralski politikanti imajo privilegije.

  • Friderik1950 07:19 17.januar 2022.

    Pri teh komentarjih je treba vedeti, da se vrhunski športniki bojijo cepiva, ker pač še zdaleč niso varna in bi jim lahko uničila kariero. Za to so 'cepljeni' ali 'prebolevniki' (afero smo imeli tudi pri nas, ki jo je pač ...prikaži več sprožil nekdo, ki tega ne razume). Pri Novaku, pa je prišlo do posmeha njegove 'prebolevnosti', ko je kot tak taval naokoli in oblasti so pač morale reagirati kot so. Pri tem so sokrivi tudi Srbi v domovini, ki so ga med 'karanteno' sili v promocijske nastope. To je to.

  • Gorazd Lisec 13:27 17.januar 2022.

    Zahvalil se je le Srbom...eee Nole ,ce bi zate navijal le Srbi bi imel po 10 navijacev na tribunah ,tako pa jih imaš ogromno in probaj vsaj 1x spostovat tudi druge....

    • stevo 20:19 17.januar 2022.

      Ti si res prizadet. Če ne znaš brati se nauči.napisal je navijačem konj zarukani

  • marjan48 18:11 16.januar 2022.

    Največ škode bo imel Đoković, tenis gre naprej....z Đokovičem ali brez njega..

  • marko305 18:27 16.januar 2022.

    Pravila veljajo za vse , tudi za športnike . Idemo kuči plakajuči ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.