RD, Jankoviča in Rigelnika vsekakor, ostala dva ali kogarkoli, ki ima dokazano "maslo na glavi" pa tudi...Tu ni levih ali desnih ampak lopovi in pošteni...
Alenka ima dokazano maslo na glavi, o Odlazku raje ne bi. Pa nehaj farbat, da ni levih in desnih, zate obstajajo samo desni. A te že kaj rit boli od jebanja na suho?
R_D tisti, ki se ne strinjamo z aktivizmom smo v večini proti vam, nekaj honorarcem, ki tičite za up.imeni na Trstenjakovi. Če si drzneš nas naslavljati s fajonisti vas mi z razlogom janjšisti skoraj že, fašisti. Tudi vi pazite na… ...prikaži več anuse, ker jih boste rabili, grozi vam diareje.
"Ne znam si drugače razlagati, da so objavili 14 let star posnetek ..." ali lepljenka. Strokovnjaki za lepljenke so na Trstenjakovi. Zagovoril se je, ko je rekel 14 let star posnetek! Mogoče pa ga je že Petan izsiljevl z njim!
»Gre za lepljenko različnih izjav. Mogoče so tudi moje,« je dejal, že pred njegovo izjavo za javnost pa se je prek Twitterja oglasil minister za notranje zadeve Aleš Hojs, ki zadevo vidi nekoliko drugače oziroma. Kot je navedel sam, se… ...prikaži več je z njo srečal že »pred časom,« pri čemer jo je označil za »prisluh.« »Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom,z opozorilom, da bo ob pravem času predvajan in uporabljen za rušenje njega in vlade,« je zapisal Hojs
Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4) Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca 281. člen (2) Uradna oseba, ki zavestno opusti ovadbo kaznivega dejanja, za katero zve pri opravljanju svoje službe, če je zanj z zakonom predpisana kazen treh ali več let zapora, storilec… ...prikaži več c pa se preganja po uradni dolžnosti, se kaznuje z zaporom do treh let.
V tistih časih se je on pri vključevanjih v oddaje predstavljal kot Andrej s štajerske,pa so ga radiovoditeljice skužile in razkrile,da bi pa on kaj takšnega podlega svetoval podjetniku,da bi mu pomagal oprati 30-35 milijončkov,to pa ne more biti res… ...prikaži več in to je konstrukt mračnih sil........
Zdej, ko so objavli ta posnetek, je tip dobil temno moder z odtenkom rdeče zaripel ksiht, kar pomani, da mu je ostalo samo še par let nategvanja državljanov in prav je tako, saj je nategun 1. klase!!
Podgane se začenjajo gristi med seboj...Dajmo zbrat s samoprispevkom denar, da od Hrvatov odkupimo Goli otok..
KJER SO RDEČI TAM SMRDI MISTAREJŠI DOBROVEMO.
Res je, Bogdan...In največ komunistov je v SDSs...Da Janeza niti ne omenjam...
Bogdanovič je na prste stopil, da bi bil videti, starejši smrkovc.
A pol boš tja poslal Odlazka, Rigelnika, Jankovića, Bratuškovo..?
RD, Jankoviča in Rigelnika vsekakor, ostala dva ali kogarkoli, ki ima dokazano "maslo na glavi" pa tudi...Tu ni levih ali desnih ampak lopovi in pošteni...
Alenka ima dokazano maslo na glavi, o Odlazku raje ne bi. Pa nehaj farbat, da ni levih in desnih, zate obstajajo samo desni. A te že kaj rit boli od jebanja na suho?
A te dejstva bolijo ?!...Pojdi se spovedat, te bo župnik potolažil..
Dejstva? Levaki samo lažejo in kradejo. Ti pa pojdi klečat pred kak spomenik komunističnega klavca.
kje klečiš pa ti R-D ? levakov je bolj malo največ je desničarjev se pravi da je manj levičarje tatov kot desničarjev
Vojko, tvoj komentar sem moral 2x prebrat, da sem sploh poštekal kaj hočeš povedat. Si hodil sploh v kako šolo?
kumrovec
Okrog SDSa je samo smetišče, ki vsak dan bolj zaudarja po gnilem. Dajmo počistit ta gnoj preveč ga je, in škodi vsem.
Ta vlada mora dobit še 2 mandata, da levičarsko golazen počisti.
R_D ponavljaš se, če imaš frustracije, ti svetujem zdravljenje enoumja.
Pravi se oglaša. Na tem portalu ste sami fajonisti, ki si ližete anuse. Pol pa pride nekdo, ki se ne strinja z vami, je pa vik in krik.
R_D tisti, ki se ne strinjamo z aktivizmom smo v večini proti vam, nekaj honorarcem, ki tičite za up.imeni na Trstenjakovi. Če si drzneš nas naslavljati s fajonisti vas mi z razlogom janjšisti skoraj že, fašisti. Tudi vi pazite na… ...prikaži več anuse, ker jih boste rabili, grozi vam diareje.
Mati afer je bila Depalska vas ,kjer je Janša želel vojaški prevzem države ! Berite ljudje in ne dovolite ,da vas vlečejo za nos .
Pravi se oglaša.
In, ta pravi ga branijo..Uboga je politika, ki rabi njihovo podporo .
Skorumpirana banda lopovov ! ! ! vsak izgovor pride prav ! ! ! Odstopi ! ! !
Ima obraz ljubkega pujska, v resnici je pa skorumpiran prasec.
"Ne znam si drugače razlagati, da so objavili 14 let star posnetek ..." ali lepljenka. Strokovnjaki za lepljenke so na Trstenjakovi. Zagovoril se je, ko je rekel 14 let star posnetek! Mogoče pa ga je že Petan izsiljevl z njim!
Se pravi, da v SDS-u priznajo, oz. vedo za lepljenke, saj jih sami zelooooooooo pogosto uporabljajo
Saj sem vedel, da bo kaj takšnega rekel. Ne smemo pozabiti, da je prav on hotel vode uničiti, tega izmečka je potrebno zatreti v kali...
Baje je hotel vode speljati na Mars, nepa uničiti, kdo ti je pa povedal za to različico, na Mars buksl, ne uničiti
»Gre za lepljenko različnih izjav. Mogoče so tudi moje,« je dejal, že pred njegovo izjavo za javnost pa se je prek Twitterja oglasil minister za notranje zadeve Aleš Hojs, ki zadevo vidi nekoliko drugače oziroma. Kot je navedel sam, se… ...prikaži več je z njo srečal že »pred časom,« pri čemer jo je označil za »prisluh.« »Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom,z opozorilom, da bo ob pravem času predvajan in uporabljen za rušenje njega in vlade,« je zapisal Hojs
Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4) Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca 281. člen (2) Uradna oseba, ki zavestno opusti ovadbo kaznivega dejanja, za katero zve pri opravljanju svoje službe, če je zanj z zakonom predpisana kazen treh ali več let zapora, storilec… ...prikaži več c pa se preganja po uradni dolžnosti, se kaznuje z zaporom do treh let.
V tistih časih se je on pri vključevanjih v oddaje predstavljal kot Andrej s štajerske,pa so ga radiovoditeljice skužile in razkrile,da bi pa on kaj takšnega podlega svetoval podjetniku,da bi mu pomagal oprati 30-35 milijončkov,to pa ne more biti res… ...prikaži več in to je konstrukt mračnih sil........
Slovenija je bila ugrabljena leta 1991 ! Talci smo KRIVOSODJA .
zvočni prispevek se je naredil v Vevčah !
Zdej, ko so objavli ta posnetek, je tip dobil temno moder z odtenkom rdeče zaripel ksiht, kar pomani, da mu je ostalo samo še par let nategvanja državljanov in prav je tako, saj je nategun 1. klase!!
gre za bitko drugega cloveka v sds. kdor razume kaj sem napisal, razume
Mislim, da se je Vizjak sam izdal, ko je v komentarju omenil, da je to 14 let star posnetek. Kako je pa vedel za njega in da je star ravno 14 let?
Andrej, daj jim vetra, upam, da jim bo nekoš uspelo upihniti Mesec
imate prav gospod dušan12! zmeraj se hvali tistega ,ki ti kaj da!
Dusan12, kaj dobiš če skupaj daš Janšo, Meseca, Fajonko, Šarca, Vizjaka, Snežiča, Jankoviča...? Odgovor je, mafijski golaž.
Ja, dobiš zmešan, ogaben in neužiten golaž.