To poleg kmetije ni šlo, naredili ste eno veliko sranje, ne pa gledljivo serijo. Upam, da so tekmovalci, ki so vam verjeli, da bo to kmetija delovnih in pridnih ljudi čimprej zapustili tole skrpucalo in jo prepustili propadlim glumačem ,… ...prikaži več, ki so svoje že pokazali v drugih oddajah. Pa še to; Kurbarija, ne zanima normalnih gledalcev, sploh pa ne otrok, ki so do zdaj spremljali še kar gledljive kmetije.
Sicer reality showov ne gledam, kdaj pa kaj preberem. A starši, ki te stvari gledate, svojim otrokom tudi pustite, da to spremljajo? Koliko so pa stari?
Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in… ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od doma, k0t sem jaz.
Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com
To poleg kmetije ni šlo, naredili ste eno veliko sranje, ne pa gledljivo serijo. Upam, da so tekmovalci, ki so vam verjeli, da bo to kmetija delovnih in pridnih ljudi čimprej zapustili tole skrpucalo in jo prepustili propadlim glumačem ,… ...prikaži več, ki so svoje že pokazali v drugih oddajah. Pa še to; Kurbarija, ne zanima normalnih gledalcev, sploh pa ne otrok, ki so do zdaj spremljali še kar gledljive kmetije.
Popolnoma se strinjam s tabo. Poden od podna.
Sicer reality showov ne gledam, kdaj pa kaj preberem. A starši, ki te stvari gledate, svojim otrokom tudi pustite, da to spremljajo? Koliko so pa stari?
Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in… ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od doma, k0t sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com