A to je pravica, a je to pravna država? Za koga? Za smrdljive cogote, ki kljub tistemu, kakšnemu zakonu že? A ja po tistem tipu v Novem mestu, ki so ga zaradi neporavnanih medsebojnih računov, predvsem pa njegovega "sinka narkiča",… ...prikaži več, cigoti fentali. Tudi sam pa je bil narkič. A niso pri obdukciji našli pri njem ali v njem, sledi različnih substanc?
V redu. Ampak tega ne bi smelo biti dopuščenu nobenemu cigotu. Sterat jih, smrdljivce, od kjer so prišli. Tem pa metek v glavo!!! To bi bila prava....
Jebemti slovenštino. Radim u grosuplju a živim u ivančnoj gorici. P.S. ja Grosuplju je baje tudi prav. Ampak samo zato, ker so jezik prilagajali nepismenim, namesto da bi se folk naučil pravilnega sklanjanja
Ugotavljam. da bo tudi pri nas potrebno slediti smernicam filma Citizen Vigilante, prej ne bo miru v državi.
A to je pravica, a je to pravna država? Za koga? Za smrdljive cogote, ki kljub tistemu, kakšnemu zakonu že? A ja po tistem tipu v Novem mestu, ki so ga zaradi neporavnanih medsebojnih računov, predvsem pa njegovega "sinka narkiča",… ...prikaži več, cigoti fentali. Tudi sam pa je bil narkič. A niso pri obdukciji našli pri njem ali v njem, sledi različnih substanc? V redu. Ampak tega ne bi smelo biti dopuščenu nobenemu cigotu. Sterat jih, smrdljivce, od kjer so prišli. Tem pa metek v glavo!!! To bi bila prava....
Šus v glavo, brez sojenja.
Jebemti slovenštino. Radim u grosuplju a živim u ivančnoj gorici. P.S. ja Grosuplju je baje tudi prav. Ampak samo zato, ker so jezik prilagajali nepismenim, namesto da bi se folk naučil pravilnega sklanjanja