Jebemti slovenštino. Radim u grosuplju a živim u ivančnoj gorici. P.S. ja Grosuplju je baje tudi prav. Ampak samo zato, ker so jezik prilagajali nepismenim, namesto da bi se folk naučil pravilnega sklanjanja
A to je pravica, a je to pravna država? Za koga? Za smrdljive cogote, ki kljub tistemu, kakšnemu zakonu že? A ja po tistem tipu v Novem mestu, ki so ga zaradi neporavnanih medsebojnih računov, predvsem pa njegovega "sinka narkiča",… ...prikaži več, cigoti fentali. Tudi sam pa je bil narkič. A niso pri obdukciji našli pri njem ali v njem, sledi različnih substanc?
V redu. Ampak tega ne bi smelo biti dopuščenu nobenemu cigotu. Sterat jih, smrdljivce, od kjer so prišli. Tem pa metek v glavo!!! To bi bila prava....
Šus v glavo, brez sojenja.
Jebemti slovenštino. Radim u grosuplju a živim u ivančnoj gorici. P.S. ja Grosuplju je baje tudi prav. Ampak samo zato, ker so jezik prilagajali nepismenim, namesto da bi se folk naučil pravilnega sklanjanja
A to je pravica, a je to pravna država? Za koga? Za smrdljive cogote, ki kljub tistemu, kakšnemu zakonu že? A ja po tistem tipu v Novem mestu, ki so ga zaradi neporavnanih medsebojnih računov, predvsem pa njegovega "sinka narkiča",… ...prikaži več, cigoti fentali. Tudi sam pa je bil narkič. A niso pri obdukciji našli pri njem ali v njem, sledi različnih substanc? V redu. Ampak tega ne bi smelo biti dopuščenu nobenemu cigotu. Sterat jih, smrdljivce, od kjer so prišli. Tem pa metek v glavo!!! To bi bila prava....
Ugotavljam. da bo tudi pri nas potrebno slediti smernicam filma Citizen Vigilante, prej ne bo miru v državi.