Kako ni imela nobenih znakov? Gotovo jih je imela, sicer je ne bi poslali na testiranje.
Sem zadnjič malo bral ko so vrteli material pred tiskovno konferenco. Piknik z znanimi osebami v primernem številu manj tvegano za okužbo. Obisk zdravnika ali bolnice srednje tveganje za okužbo. No manj tvegano je iti na piknik kot k zdravniku.
Še en dokaz da je ta virus blamaža in manj nevaren kot prehlad.
Dokaz boš imel, ko se boš sam okužil. Potem pa boš lahko čez 3 tedne komentiral, kako si jo odnesel.
Sem že bil. Bilo je lažje kot prehlad. Sem pa imel lepo 3 tedne dopusta. Zakon.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kako ni imela nobenih znakov? Gotovo jih je imela, sicer je ne bi poslali na testiranje.
Sem zadnjič malo bral ko so vrteli material pred tiskovno konferenco. Piknik z znanimi osebami v primernem številu manj tvegano za okužbo. Obisk zdravnika ali bolnice srednje tveganje za okužbo. No manj tvegano je iti na piknik kot k zdravniku.
Še en dokaz da je ta virus blamaža in manj nevaren kot prehlad.
Dokaz boš imel, ko se boš sam okužil. Potem pa boš lahko čez 3 tedne komentiral, kako si jo odnesel.
Sem že bil. Bilo je lažje kot prehlad. Sem pa imel lepo 3 tedne dopusta. Zakon.