haha, da nebi smel odpreti pokrov svojega avtomobila...haha...kdo mi bo prepovedal...katere nebuloze...dokler pokrov avtomobila ne bo plombiran ga bom odpiral kolki ga bom hotel....komedija, nimaš kej :-)
Pozabil povedati , da se prijava državljana smatra isto kot , da te pri katerokoli kršitvi zakona ujame Policija. Enostavno ne uideš kazni , kajti državljanom je to šport.
Da bi se vozilo menjat olje takšnemu mehaniku , ki za to porabi 20 minut.Hvala lepa za takšnega mehanika.Če se najaviš in imaš vse pripravljeno, filter in olje ter ključ.Medtem, ko teče olje se menja filter.
Sam en problem imate in ta je , da v Švici ne smeš odpreti pokrova motorja , ne bo dolgo , ko tudi v drugih državah ne boš smel!
Če ti nekdo vse servira, da ti samo dvakrat odviješ in priviješ, potem že sfolgaš.
če je sedaj manjava (olje + filter + delo) cca 90 eur, bo tale kartuša najmanj 120 eur.
Pri mojem stane menjava olja(olje in delo) 45€ in to na uradnem servisu.
Ja, to bo en tak nateg kot kavne kartuše ki so 500% dražje kot če kavo kupiš v rinfuzi!
haha, da nebi smel odpreti pokrov svojega avtomobila...haha...kdo mi bo prepovedal...katere nebuloze...dokler pokrov avtomobila ne bo plombiran ga bom odpiral kolki ga bom hotel....komedija, nimaš kej :-)
Lohka ! Sam kazen je 500 SF . Samo mehanik ! To pa verjetno ravno zato, ker so Balkanci šparal in sami menjali olje !
Pozabil povedati , da se prijava državljana smatra isto kot , da te pri katerokoli kršitvi zakona ujame Policija. Enostavno ne uideš kazni , kajti državljanom je to šport.
Da bi se vozilo menjat olje takšnemu mehaniku , ki za to porabi 20 minut.Hvala lepa za takšnega mehanika.Če se najaviš in imaš vse pripravljeno, filter in olje ter ključ.Medtem, ko teče olje se menja filter.