Koga je navduševal??? Ha ha, snemalca. Al en je v trans padu, sam se ne vidi na posnetku?Ok, je vsaj kolk tolk prijemu akorde, ne morem reč, no :), ampak navduševal pa ni, sem 3 krat pogledu, pa ni enga.
Klošar, kaj čš.
Jp... ''Zvezda'' v Sloveniji, klošar v svetu!
Pa dajte no slovencelni "foušni". Meni se pa zdi, da špila in poje čist ok.
pri nas na železniški bi lahko igral brez dovoljenja, al pa na čopovi al pa pri prešercu
Ja, sam pol ne bi mogu rečt, da je špilu v Londonu..
poniževalno tam stat in ISKAT pozornost
zakaj bi bil pa klosar, ce prepeva na podzemni? Glas ima dober in zna peti, ni pa vrhunski pevec. Zato edino kar lahko recem je bravo Omar!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Koga je navduševal??? Ha ha, snemalca. Al en je v trans padu, sam se ne vidi na posnetku?Ok, je vsaj kolk tolk prijemu akorde, ne morem reč, no :), ampak navduševal pa ni, sem 3 krat pogledu, pa ni enga.
Klošar, kaj čš.
Jp... ''Zvezda'' v Sloveniji, klošar v svetu!
Pa dajte no slovencelni "foušni". Meni se pa zdi, da špila in poje čist ok.
pri nas na železniški bi lahko igral brez dovoljenja, al pa na čopovi al pa pri prešercu
Ja, sam pol ne bi mogu rečt, da je špilu v Londonu..
poniževalno tam stat in ISKAT pozornost
zakaj bi bil pa klosar, ce prepeva na podzemni? Glas ima dober in zna peti, ni pa vrhunski pevec. Zato edino kar lahko recem je bravo Omar!