Zeleni prehod pa podobno a ne? Vidim, da sem se prav odločil za klasiko in ne zeleni prehod, seveda tudi vsi ostali, ki v to ne verjamemo. Konec, koncev vedno raja plača, odločiti se mora vsak ali bo veliko plačal ali malo.
Plačal sem 0,12 € za skupno elektriko v bloku (stopnišče in klet) in 0,99€ omrežnine. Upravnik je izjavil, da omamo vsi njihovi uporabniki pri istem ponudniku EL energije in J se, drugam ne moremo
dnar bo sel pa namesto v obnovo omrezja v obnovo nagrad zaposlenim in vodstvu. to je najvecji problem v tej drzavi. da dnar zgine
Je tako! Duška in elektro mafija si že mane roke!
Nič ne bo iz tega. Za vsako mafijo rožca raste. Oblast je v rokah ljudstva in ne neke Duške brez pameti..
Bogatenje preprodajalcev in navaden rop odjemalcev-do kdaj še?
Je vlada ugotovila,da imajo državljani na bankah prišparanih 27 milijard evrčkov pa radi to nekako ven zbezali,zato so vsepovsod same podražitve
Garancije naštej kdo v tej ekonomski situaciji ne posluje brez podražitev. Primerjaj cene po EU in poročaj. Radi se primerjamo z drugimi..
Endder,dej se sam s sabo ukvarjej pa pust druge na mir
Mit: ceneje bo. Resnica: 🤪
Zeleni prehod pa podobno a ne? Vidim, da sem se prav odločil za klasiko in ne zeleni prehod, seveda tudi vsi ostali, ki v to ne verjamemo. Konec, koncev vedno raja plača, odločiti se mora vsak ali bo veliko plačal ali malo.
In kdor spremlja do zgodbo o omrežnini vidi, da nekateri delajo na tem že doktorate.
Plačal sem 0,12 € za skupno elektriko v bloku (stopnišče in klet) in 0,99€ omrežnine. Upravnik je izjavil, da omamo vsi njihovi uporabniki pri istem ponudniku EL energije in J se, drugam ne moremo