Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
11243 ogledov

Omrežnina: Previdno pri tej odločitvi

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alen04 08:21 07.december 2024.

Kakorkoli obrnemo, ni odgovora zakaj je ta sprememba potrebna in kaj je narobe s preteklim obračunom eno in dvotarifnega obračunavanja. Dejstvo je, da je to način vsiljevanja in sila dela silo. Bumerang se bo vrnil. Ljudje bodo zaradi varčevanja imeli ...prikaži več plesnive prostore, toda teh bedakov, ki nam to sranje vsiljujejo, seveda to ne zanima. Nižanje cene elektrike je pa seveda pesek v oči. Vse bomo v prihodnosti še dobro plačali. Hvala Golobu, EU in ostali drhali.

omega_v6 11:34 07.december 2024.

Meni se je omrežnina zvišala za 200 % Prej sem plačeval slabih 12 evrov sedaj sem dobil položnico za 32 evrov!! Zopet bodo levičarji na vladi lahko kradli in uživali z denarjem poštenega naroda!! Idijoti,ki ste izvolili sedanjo vlado lahko ...prikaži več zaplešete še posebaj upokojenci tako stari pa tako neumni!!

• BenX 09:06 07.december 2024.

Sem samo jaz dobil omrežnimo za november 41€ (+DDV)?? 😵‍💫 Vse te bloke imam določene na 8.8kW. Ne vem, kako bi to naj bilo bolj ugodno za uporabnike, ko je prej bilo 12€. Tej vladi se je čisto sfu***...

• djdj 10:24 07.december 2024.

Tudi mene je presenetil račun. Na grafu porabe mi ni jasno; zakaj se ko vstanem ali ko pridem domov pojavi 3x večja 15 minutna špica porabe v najdražjem bloku? Termostat kombiniranega bojlerja stalno dogreva vodo. Zakaj tukaj 3x večja poraba, ...prikaži več, če ni sprememb navad?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.