Ni denar, tudi za polento ne, pa si je treba rejting dvignt, pa tud če s kinki slikcami... Bogi otroc , ki to gledajo.. .-(
ojoj .. pa kaj ti ljudje ne pomislijo na svoje otroke .. da se takle blamirajo za svojih 5 minut slave ... vlogerka my ass
Ko zombi je, grozno
Tudi moja teta se je lansko poletje slikala brez gatk, pa niste nič pisali o tem
Naj jih objavi..
@ kapi - ..ne pa da jih čuva samo za cerkvenga mežnarja..
Hinko d.o.o. groza človeštva, a nam je treba trpeti takšnih "novic"?
Kaj je to?? neka retuširana vlogerka? Nikad čuo
To je postala stalnica tistih,kateri ne morejo drugače uspeti...
Podjetnica je na sliki brez gat!
Obup,izobražena?Ne bi rekel.Nima trohice soli v peti,kaj šele v glavi?Katastrofa....
kje vidite brez gat
V naslov še: NI ZA OBČUTLJIVE IN NORE. 😊
Kaj bodo ženske potem kazale ko bodo vse pokazale!?
če nimaš pamet za pokazat pokažeš rit......
Glede na vložek finančni v makeup premajhen končni izplen,slabo.
Mi že stoji....
bi bil kar dolgcajt, če bi bil Serepentinšek v vsakem članku, a ne? Čist fajn je tole videt za spremembo. Fajna je.
Cist ok je.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ni denar, tudi za polento ne, pa si je treba rejting dvignt, pa tud če s kinki slikcami... Bogi otroc , ki to gledajo.. .-(
ojoj .. pa kaj ti ljudje ne pomislijo na svoje otroke .. da se takle blamirajo za svojih 5 minut slave ... vlogerka my ass
Ko zombi je, grozno
Tudi moja teta se je lansko poletje slikala brez gatk, pa niste nič pisali o tem
Naj jih objavi..
@ kapi - ..ne pa da jih čuva samo za cerkvenga mežnarja..
Hinko d.o.o. groza človeštva, a nam je treba trpeti takšnih "novic"?
Kaj je to?? neka retuširana vlogerka? Nikad čuo
To je postala stalnica tistih,kateri ne morejo drugače uspeti...
Podjetnica je na sliki brez gat!
Obup,izobražena?Ne bi rekel.Nima trohice soli v peti,kaj šele v glavi?Katastrofa....
kje vidite brez gat
V naslov še: NI ZA OBČUTLJIVE IN NORE. 😊
Kaj bodo ženske potem kazale ko bodo vse pokazale!?
če nimaš pamet za pokazat pokažeš rit......
Glede na vložek finančni v makeup premajhen končni izplen,slabo.
Mi že stoji....
bi bil kar dolgcajt, če bi bil Serepentinšek v vsakem članku, a ne? Čist fajn je tole videt za spremembo. Fajna je.
Cist ok je.