Svet

Opozarjali, zdaj se je zgodilo: ChatGPT samostojno vdrl v drugo podjetje

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:06 22.julij 2026.

Pečeni smo, Terminator prihaja !

Garancija 08:41 22.julij 2026.

Niso to inteligenco zrihatali za vas,ampak da se bo en kup denarja znašel na drugih računih,in nobenega ne boste mogli tožit,evo to vas čaka

• smejka 12:00 22.julij 2026.

Začetek konca.

eeee 08:20 23.julij 2026.

Ah, kako lepo je bilo v analogni dobi....

Človek2025 10:21 23.julij 2026.

...ali pa v kameni dobi za vas Palestince. Lepo pasite še naprej koze in ovce in jih porivajte, medtem ko vas bo Izrael ciljal z umetno inteligenco.

eeee 10:54 23.julij 2026.

Svinja židovska, koliko otrok si danes posilil?

eeee 12:43 23.julij 2026.

Svinja židovska, koliko otrok si danes posilil?

Človek2025 11:52 24.julij 2026.

Še v življenju nobenega, si pa ti danes 10-tim dojenčkom odsekal glave.

eeee 15:07 24.julij 2026.

Koliko dojenčkov si danes posilil ti kozjejebec kurčevi. Ko ti zmanjka koz in ovc, pa dojenčke porivaš. p3derčina pofukana. Potem jih pa pobiješ. Židi ste znani po pobijanju otrok. V zadnjih 2.5. letih ste jih pobili 30000. Svinje židovske. Kako ...prikaži več dela žid polnjenega purana? Najprej ga pofuka in napolni s svojim močefitom, potem pa da to v ror. In potem hodijo po svetu taki iztrebki kot si ti 🤣🤣🤣

eeee 19:23 24.julij 2026.

Kaj je zdaj, svinja židovska. A se pripravljaš na kurilno sezono? Bomo imeli kresovanje, kurili bomo pa take svinje kot si ti. Boste vsaj za nekaj uporabni. Kot surovina za žajfo ste se izkazali za en drek. Je žajfa smrdela ...prikaži več po židih. Kdo bi to hotel 💩

eeee 22:42 24.julij 2026.

Svinja židovska, posiljevalec ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti bo sojeno. Si ...prikaži več me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani.

• broz 09:52 25.julij 2026.

eeee, čoban , v chat gpt sem vpisal tvoj komentar in ga prosil za analizo, to lahko storiš tudi sam. odgovor, duševno motena oseba , po vsej verjetnosti zlorabljena od očima, išče potrditev in ljubezen. večino mladosti preživel v vzgojnih ...prikaži več zavodih, problematičen, asocialen, nevaren za okolico. na portalih opisuje svoje spolne fantazije, omenja živali. v večini primerih impotenten, lahko se razvijejo tudi epizode shizofrenije. v stiski se lahko zateče k mučenju živali, zoofiliji.

eeee 10:16 25.julij 2026.

meni je pa chatgpt povedal, da si ti še en profil iste svinje židovske, posiljevalca ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 ...prikaži več otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti bo sojeno. Si me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani.

• broz 10:26 25.julij 2026.

eeee, želim ti pomagati. tradicionalna medicina za impotentne ljudi s pridruženimi boleznimi nima učinkovitih rešitev. v kolikor mi sporočiš naslov ti bom pomagal brezplačno. počutil se boš kot dojenček, nato pričnema z malimi in velikimi črkami, osnovami bontona in predvsem ...prikaži večm telovadbo. nikoli ne boš einstein, boš pa normalen , garantiram ti , vsaj na ravni desetletnega otroka. več pa ne gre, ker si zelo poškodovan.

eeee 10:32 25.julij 2026.

pomagaj ti sebi, svinja židovska, posiljevalec ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti ...prikaži več bo sojeno. Si me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani..

eeee 22:49 25.julij 2026.

Pridi, svinja židovska. Bomo imeli koline.🌭🌭🌭 Nic se ne boj, bojo košer 🤣🤣🤣 btw, koliko ovc, koz, in otrok si danes pofukal, svinja p3derfilska

• broz 22:58 25.julij 2026.

eeee, žal ti sporočam, da za tebe ni rešitve, tudi mi, vrhunski strokovnjaki na področju preobrazbe levičarjev, ti ne moremo pomagati, sicer obstaja še opcija, da spležeš na daljnovod in se priklučiš na omrežje. procent ozdravitve je sicer zelo majhen, ...prikaži več ampak glede tvojih poškodb je to zadnja opcija, srečno.

eeee 23:20 25.julij 2026.

Pridi, svinja židovska. Bomo imeli koline.🌭🌭🌭 Nic se ne boj, bojo košer 🤣🤣🤣 btw, koliko ovc, koz, in otrok si danes pofukal, svinja p3derfilska

• broz 23:30 25.julij 2026.

eee, tvoj besednjak kaže na to, da si zelo omejen in uživaš ob zlorabah domačih živali. to nikakor ni v redu in rabiš pomoč, žal nikoli ne boš ozdravel, ker si preveč poškodovan. edina sreča je,da se skrivaš in ne ...prikaži več upaš na svetlobo, ker se ti vsi smejijo. moja naloga je, da te najdem in da te zapremo v samico, ker škoduješ naši družbi.

eeee 23:52 25.julij 2026.

Pridi, svinja židovska. Bomo imeli koline.🌭🌭🌭 Nic se ne boj, bojo košer 🤣🤣🤣 btw, koliko ovc, koz, in otrok si danes pofukal, svinja p3derfilska. Čakam te. Lahko ti pomagam pa najdem jaz tebe, jebem ti mater smet kurčeva. Častim koline.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.