Slovenija
3186 ogledov

"Osebe, ki niso zmožne za delo, pošiljajo delat"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nevica 14:20 05.september 2024.

    Na ZZZS do sedaj še nihče ni odgovarjal, za to, ko njihovi "zdravniki" ljudi tudi ubijejo, ker se ne razumejo na medicino. Če se da celo narobe preberejo izvide in v tem stilu dalje. Mojo sodelavko so po operaciji srca ...prikaži več poslali tako hitro delat, da je popoldne, po službi umrla že prvi dan dela.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:53 05.september 2024.

    Tudi meni se je zgodilo da so me po operaciji prehitro poslali delat. Ker pač nisem več delodajalcu ustrezal ker sem naredil manj sem dobil odpoved iz razloga nesposobnosti. Komu naj se pritožim?

  • atamama 15:19 05.september 2024.

    Zdravniki, ki dajejo odobritve niso zaposleni na ZZZS. Tudi ko se pritožite, recimo na delovni čas ali dodatno zaračunavanje to naredi pogodbeni zdravnik. Ko zaprosite za poseg-obravnavo v tujini o vas odloča pogodbeni zdravnik. In večina teh dohtarjev, ki so ...prikaži več pogodbeniki ZZZSja so tudi dvoživke, delajo privat in v javnem zavodu. Zato imamo te anomalije, ker ta, ki je spremenil ''terapijo'' ali pa diagnozo ni v celoti prebral. In v tem je poanta. Tožiti in ovaditi te zdravnike na zbornico in.....

    • atamama 15:24 05.september 2024.

      ..... tožilstvo. Sicer ne bo uspeha vendar z dobrim odvetnikom boste uspeli dobiti nadomestilo in v prihodnje se vas bodo bali kot hudič križa. Poznam primer, star nekje okoli 5 let, zidar z vgrajenim katetrom je bil poslan nazaj na ...prikaži več delo, poln delovni čas. Sicer je osebni zdravnik se zavzel zanj, pa tisti dr., ki je napisal mnenje ni vedel, da je sin odvetnik. In če me spomin ne vara poravnava je vsebovala 6 številk, da ni prišlo v javnost. Torej? Palica je tudi za take primere.

    • atamama 15:30 05.september 2024.

      In zato menim, da recimo nadzorni zdravniki v ZZZS-ju, ko se pritožite zgolj ''držijo štango'' stanovskemu kolegu. Zato in za ''narediti red'' je nujno prevetriti kdaj sploh in zakaj ZZZS uporabi dr-je v procesih pritožb in odločanj. Recimo okulist ki ...prikaži več dela pri optiku popoldne ne izdaja recepta za očala ampak hoče, da kupite očala pri tem optiku. In pritožba... smešno ampak nadzorni dr, podpisan pod odgovor je bil njegov sodelavec v javnem zavodu. Fej in fuj. Šele grožnja s tožbo je bila rešitev.

  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 16:46 05.september 2024.

    Take podkupljene zdravnike bi morali postaviti pred zid in šus, ker so prekršili Hipokratovo prisego!

  • ivo5 15:38 05.september 2024.

    Žal je tako že 30 let. Sedaj samo še bolj ostro, na nož. Tendenca je, ne ozdravljene paciente izriniti, ostali socialni transferji pa na polno izplačevati (četudi so zdravi). Zato nazadujemo povsod ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.