Slovenija

Ker napačno beremo oznake, v smeteh pristane še dobra hrana

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 09:40 07.marec 2026.

Če mi ne verjameš se zaposli v eni od verig in pojdi na lastne oči pogledat dogajanje in potem poročaj. Poglej kaj delajo z mesom, s kruhom, sadjem četudi egipčanskim, zelenjavo ki ni videla sonca pa napol umetno solato.... in ...prikaži več potem poglej kje konča ko ne morejo prodati. Kapitalistični trgovec ne bo dal za socialno ogrožene, raje bo vrgel v kontejner. FUJ!!!

• djdj 10:42 07.marec 2026.

Ne smejo podarjati zaradi zakonodaje.

karjola 09:36 07.marec 2026.

Sergeja, pokaži s prstom na tistega ki meče stran hrano. Sem bila pred 15imi leti zaposlena v šparu in sem na lastne oči videla kam mečejo pripravljeno hrano od prejšnega dneva - v sod od biotere!!! Isto gre sadje in ...prikaži več zelenjava. ( vse pripeljano iz portugalske in španije. redkokdaj iz slovenije) Kam gre star kruh??? Vprašaj šoferje od mlinotesta in ti bojo povedali kam ga vozijo. Trgovci ravnajo s hrano kot prasc z mehom. Ko se bo razčistilo tako razmetavanje potem pokaži na mala gospodinjstva.

• Kojak 17:31 07.marec 2026.

In zakaj se toliko zavrže? Zaradi kupcev, kar ni lepe oblike in izgleda nihče ne vzame. Samo poglej korenje, vsi izbirajo samo lepe, čim je mali nepreavilne oblike ga nihče ne vzame, jabolka nekateri izbirajo kot da iščejo dragulje.

• Toma 12:10 07.marec 2026.

Če gledam vrednost, potem zmečem 10.000x več drugih stvari kot hrane!

• rcaksbdkgzee 08:21 07.marec 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:--- https://da.gd/bigpen

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.