Kaže, kako "dobro" smo obveščeni v Sloveniji. Cel čas nas bombardirajo, da tega Johnsona nihče ne mara, potem pa "osupljivi rezultati". Enako kako leto nazaj za Trumpa. Žal imamo v Sloveniji resne težave z uravnoteženim obveščanjem javnosti.
@pepe007, malo se izobrazi koliko milijonov VEČ glasov je dobila Hillary, zmagal pa Trump zaradi volilnega sistema, ne pa na račun kaj večina Američanov kot takih misli. MI je jasno zakaj imajo večje države večjo težo, ampak predsednika volijo VSI… ...prikaži več ljudje, ne države in procenti v določenih državah. Pri Johnsonu pa so presenečeni vsi, ne samo naši in naše obveščanje. Očitno je pač bil bolj uspešen pri prepričevanju, ostalo so samo tolmačenja.
Tudi jaz bi šel iz EU-ja,da sem na njihovem mestu,ker ne bi hotel metati denarja za propadle
sisteme in njihov razvoj.Podobno kot je slovenski oziroma države zahodnega Balkana in
vzhodnih držav.
si ga zaslužijo, enako kot ZDA krampa
Kaže, kako "dobro" smo obveščeni v Sloveniji. Cel čas nas bombardirajo, da tega Johnsona nihče ne mara, potem pa "osupljivi rezultati". Enako kako leto nazaj za Trumpa. Žal imamo v Sloveniji resne težave z uravnoteženim obveščanjem javnosti.
Sej ga ne marajo. Ampak Corbyna očitno še manj.
@pepe007, malo se izobrazi koliko milijonov VEČ glasov je dobila Hillary, zmagal pa Trump zaradi volilnega sistema, ne pa na račun kaj večina Američanov kot takih misli. MI je jasno zakaj imajo večje države večjo težo, ampak predsednika volijo VSI… ...prikaži več ljudje, ne države in procenti v določenih državah. Pri Johnsonu pa so presenečeni vsi, ne samo naši in naše obveščanje. Očitno je pač bil bolj uspešen pri prepričevanju, ostalo so samo tolmačenja.
@mph: mi o Johnsonu, bedaki pa o Hillary. Kaj če bi še o Titeju kaj in njegovih konkurentih na volitvah?
@pepe007, misliš Tito ala danes Janša? Večni predsednik svoje partije. Ampak po Titu se kolca premnogim, po JJ dosti manj.
Boljši PR, brez kolikor toliko neodvisnih medijev. Zato se kolca.
Žalosten dan za večino slovenskih novinarjev.
Tudi jaz bi šel iz EU-ja,da sem na njihovem mestu,ker ne bi hotel metati denarja za propadle sisteme in njihov razvoj.Podobno kot je slovenski oziroma države zahodnega Balkana in vzhodnih držav.
In velik udarec za multi-kulti lobiste, seveda v GB in ne v EU (SLO), ki jih na veliko uvaža in si piše smrtno obsodbo.