Slovenija
110 ogledov

Otroci z ulice in iz bogatih vil

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rompi 09:54 21.januar 2014.

se strinjam... če že "orutane" ženske hodijo naokoli, kar ni del naše kulture in so po zunanji podobi "samosvoji", je pa dejansko smešno, da smo bolj papeški od papeža... jezika države naj se naučijo vsi in naj v njem komunicirajo, ...prikaži več tako v šoli, kot v trgovini itd

• heavyd 12:15 21.januar 2014.

to velja bolj za portorož s tem da ljubljanščina je narečje Slovenskega jezika. ;)

• MZupan 09:30 21.januar 2014.

Me zanima, če bi šel v Nemčijo, a bi moji otroci dobili koga, da jih poučuje v slovenskem jeziku, glede na to, da nemško ne znajo? (Tako kot tukaj berem...)

• JONIJONI 10:44 21.januar 2014.

V Piranu ni več slovenske besede. Poleti, na Tartiniju se počutiš kot sredi Sarajeva.Katastrofa.

• suzana.kos 10:58 21.januar 2014.

si pozabil, da se tudi precej "ljubljanščine" sliši - kaj ni tretjina nepremičnin v Piranu dejansko namenjenih za vikende?

• modrec 11:02 21.januar 2014.

Kako lahko nekdo dobi državljanstvo, če ne zna lepe slovnične slovenščine?!

• sivka 11:19 21.januar 2014.

kriv je JJ

• KOJAK 12:39 21.januar 2014.

Jaz se večkrat sprašujem kako imajo lahko državljanstvo nekateri brez možganov.... hmm, od kdaj pa je državljanstvo pogoj za obiskovanje osnovne šole?

• modrec 13:32 21.januar 2014.

Nisi dojel da je bilo mišljeno na starše. Sedaj veš.

• Aleks Lovrič Petrič 21:03 21.januar 2014.

To da so piranski otroci iz socialno šibkejših okolji sploh ni res (ne bom rekel da so vsi premožni ker to ni res ampak niso niti vsi revni) to pravim ker sm tudi sam živel v Piranu in približno vem kako je.

• Alexei 09:47 06.marec 2015.

Važno, da te italijanščina in nemščina ne motita, a ne?

• saudade 08:14 21.januar 2014.

Je tudi za povedat, da je lucijska šola marsikateremu staršu bolj na poti iz službe in gre lažje po svojega otroka tja...Se mi pa ne zdi prav, da se otroke tujih narodnosti, v slovenskih šolah, poučuje v njihovem maternem ...prikaži več jeziku... kot dodatek oziroma pomoč ja, ma če živijo v tem okolju, hodijo na slovensko šolo, potem se morajo naučiti tudi slovenskega jezika... kakor bi se v nemčiji nemškega, angleškega itd itd.

• kvizko5 09:55 21.januar 2014.

Se strinjam...to se ne bi zgodilo. Pa poglejmo obratno...da se slovenec v Albaniji ali pa nasploh v kakšni bivši južni republiki spomni, da bi se rad njegov otrok učil v slovenskem jeziku!!! Si ne upam predstavljat reakcije!!! Tak da se ...prikaži večse naj kar naučijo slovenščine...odrasli in otroci...brezpogojno!!!

• heavyd 12:16 21.januar 2014.

Slovenija!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.