Težko verjamem, da je lapsus. So mi predstavili učitelja strokovnih predmetov na šolskem centru na Dolenjskem pred kakimi 10 leti. Pa se pogovarjamo '' kako stvari stoje, veš sam našel novo teorijo, kako to razmišljaš''... in tako naprej. Četrtinsko znanje… ...prikaži več slovenščine, pa je penzijo zaslužil kot sem slišal. In mi ''ponosni'' Slovenci, menda ja ne bomo nacionalist, ampak drugi so pa lahko????
Točno se ve kdo je razpisal oglas. Kaznovati z odpovedjo na delovno mesto, to ni noben lapsus. Takega uslužbenca ne moremo plačevati z našim denarjem!!!!
Grozljivo! Kaj se dogaja v Sloveniji?
Težko verjamem, da je lapsus. So mi predstavili učitelja strokovnih predmetov na šolskem centru na Dolenjskem pred kakimi 10 leti. Pa se pogovarjamo '' kako stvari stoje, veš sam našel novo teorijo, kako to razmišljaš''... in tako naprej. Četrtinsko znanje… ...prikaži več slovenščine, pa je penzijo zaslužil kot sem slišal. In mi ''ponosni'' Slovenci, menda ja ne bomo nacionalist, ampak drugi so pa lahko????
kako je lahko to lapsus??? kako bedast moraš biti da se tako zmotiš in nie preveriš oglasa? lažejo.
nagnat takšnega delavca na cesto in še jebat ravnatelja
Vlada je neposredno odgovorna, saj imamo šolsko ministrstvo, ki to organizira. To je dejstvo in vsako sprenevedanje je laž!
Počasi se bo treba učit Pakistanščine, pa Afganistanščine, pa Sirščine .... vse rezen slovenščine !
Vemo, da je kandidat že izbran. Treba je le razpis prilagodit na njegovo znanje.
Ah ta nora vlada . Narod, zbudi se !!
Kaj ima vlada veze z oglasom za delo?
Točno se ve kdo je razpisal oglas. Kaznovati z odpovedjo na delovno mesto, to ni noben lapsus. Takega uslužbenca ne moremo plačevati z našim denarjem!!!!
Sarko ...brez skrbi narod je buden od zadnjega poizkusa zapiranja in zatiranja leta 2020-2022 .
L, lažniva zloba!!
Spet laž, če se ne bi ljudje obsodili tako izdajalsko namero, bi šlo vse skozi, laž na laž te svobodne diktatorske mafije .