Pa so še vedno nekateri mnenja , da je bil Pahor kot totalen idiot boljši predsednik kot pa je gospa Pirc . Pahor je bil že kot predsednik sramota za Slovenijo in še vedno je.
Tip car. Pri njem je BMK faktor že zdavnvaj vključen. Vprašanje pa je, če si lahko bivši predsednik države to privošči. Mene ne moti, verjetno pa marsikoga. Nvm.
Meni je tole ŽALOSTNO....
Kogar tole navdušuje, je najbrž moten.sramota da je bil ta klovn predsednik. Noro bolano.
Od pudlja Puklastega drugega ni za pričakovati!
Pahor je bil izbira upokojencev in stare garde dementnežev !
No, nekateri menimo, da se je njemu skegljalo že veliko prej...
Pa so še vedno nekateri mnenja , da je bil Pahor kot totalen idiot boljši predsednik kot pa je gospa Pirc . Pahor je bil že kot predsednik sramota za Slovenijo in še vedno je.
Borči je narcisoiden fročo.
Američani so imeli klovna George W. Busha, mi pa Pahorja za predsednika. Res ne vem kdo je bil večji primitivec.
Trump je vse presegel !
Malo vinca rudečega in malo belega...Dvakrat kihneš pa si takle...Kar daj Borči uživaj dokler lahko...
Morda pa Borat tudi snifa.
Brez morda !
Tip je pokvarjen primitivec. Ta prav za janševe ovce......
Ah prevec snegeca in vlakcov pri sds podmladku
Ta Borci komunist se cist prevec druzi z preostalimi komunisti in njihovim podmladkom na snegecu pa vlakecu!
Tip car. Pri njem je BMK faktor že zdavnvaj vključen. Vprašanje pa je, če si lahko bivši predsednik države to privošči. Mene ne moti, verjetno pa marsikoga. Nvm.
Kakšna SRAMOTA, da sem nekoč tega KLOVNA in TOTALNEGA BEDAKA celo volil za predsednika države. FUJ in FEJ!!!! BLJAK! Želodec se mi obrača!!!!!
Slaba reklama je veliko boljša od nobene reklame.
To pa res. Nam je že g. Murko povedal skrivnost, pa še kar dalje klovnom žepe polnimo...
On in Urška bi bila krasen par!
Na katero Urško ciljaš ? Janševo ali tisto iz Bruslja.
Janezova Urška že ima enega pacienta na skrbi !
Hahaha, pomoje bi Borči rajši Uroša..
Pahor me vedri, Golob pa ubija!
Glede na tvoje komentarje se mi zdi, da je lastna zagrenjenost tista, ki te ubija!