Po eni strani mi je pa kar všeč, ko vidim kako se poti. Sicer pa bi se moral vsak najbolje izkazat v svojem poklicu. Torej ? Ali se je Pahor dobro izkazal v svojem poklicu ? Prepozno je spoznal, da… ...prikaži večda je zgešil poklic, zato je sedaj začel iskati pravega. Me res zanima kaj bo ugotovil, kateri poklic mu naj bolj leži. Mogoče vdelo v Snagi !
tale Pahor res ni normalen, naslednja njegova bo barska plesalka na drogu
Pahor pa že res pretirava!! Upam da bo pozabil kdaj so volitve in bo to svoje šušmarsko delo opravljal do penzije!!
On ne da pretirava, že ga je pretiral. Prav je zabavno to njegovo početje.
Po eni strani mi je pa kar všeč, ko vidim kako se poti. Sicer pa bi se moral vsak najbolje izkazat v svojem poklicu. Torej ? Ali se je Pahor dobro izkazal v svojem poklicu ? Prepozno je spoznal, da… ...prikaži večda je zgešil poklic, zato je sedaj začel iskati pravega. Me res zanima kaj bo ugotovil, kateri poklic mu naj bolj leži. Mogoče vdelo v Snagi !
Kot je videti, visoka poletna vročina, zelo vpliva na delo in um našega Pahorčka.
tooooo, to je pravi Borutov poklic, zakaj bi sebe in nas posiljeval s politiko, če mu pa edino kmetovanje leži.
a je šel na golobičevo posestvo tudi kaj poštimat?
naj pride pahorovski na tako kmetijo kjer nimajo za gorivo da natankajo traktor..ne pa pri kmetih ki so podprti s strani političnih strank...
USTAVITE PSIHOPATA!!!!