Slovenija
30 ogledov

Pahor najbolj priljubljen, Türk peti

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 12:36 19.november 2012.

Kdo je pa Žerjava spravu na tretje mesto ? Jaz sem mislil , da je že pokojni . Tale anketa ja pa za lase privlečena da je joj ! Čudno da niste na drugo mesto , kot ste freh in ...prikaži več mislite , da smo ostali ubrisan, postavili propadlega predsedniškega kandidata. No vsaj na tretje mesto bi ga pa komot lahko dali , pa vam nobeden ne bi mogel nič prigovarjati. Tako pa Ventilator postaviti na 4. mesto , ma bot te no resen !

• Scott 22:42 19.november 2012.

Patria je bila velika,velika laž,očetovstvo morebitnega Papeža je bila velika,velika laž tako,da tudi tem raznim delovim anketam ni za verjeti!

• bobr 11:53 19.november 2012.

Lukšič: Pahor nima drugega programa kot vzbujanje pozornostiVideo:http://www.24ur.com/novice/slovenija/pahor-napovedal-kandidaturo-za-predsednika-republike.html

• zdrej 12:21 19.november 2012.

Vlada bi dobila, pozicija in opozicija, več točk, če bi si skinili vse privilegije, ki jih imajo. Plača naj ostane, da lahko plačujejo vse, kar pač rabijo pri svojem delu. Morajo optimizirati delo vlade, raznih komisij, .... . Ko ...prikaži več bodo to naredili pri sebi, bodo uspešnejši pri vseh ostalih ukrepih. Ti pa so, skiniti vse nepotrebne privilegije gospodarstvu, poskrbeti za plačilno disciplino oz. narediti koliko toliko znosen prehod iz sedanjega stanja nediscipline v disciplino, ter uravnotežiti javne finance, da bodo porabile manj kot "zaslužijo".Naslednja zadeva me je v preteklosti motila, da so organizacije oz. ustanove kurile denar, ki ga ne bi bilo treba kuriti. Ko sem vprašal, zakaj zapravljajo denar, je pa odgovor tak: "Če ne porabimo, drugo leto ne dobimo toliko". Mislim da je to krivda vseh politik do sedaj, da so ustvarile tako požrešen sistem. Vemo katera politike je bila dlje na oblasti in imela več časa in možnosti urediti zadeve. Tak sistem nas je pomagal pripeljat

• Jo Mus 16:29 26.november 2012.

Ko sem dobil volilne glasove od simpatizerjev ki radi poslušajo bedarije, sem nekaj bedarij natresel še v zahvalnem govoru:»Občutim srečo, ki ni povezana z mojim lastnim uspehom, ampak je povezana s tem, DA SE SLIKAJO NEKI NOVI HORIZONTI ...prikaži večONTI NAŠE PRIHODNOSTI. » !!! ( halo narod, slikajo se vam horizonti naše prihodnosti, … če to ni povod za nepopisno srečo !? In potem sem še dejal:»Ne bi rad izzvenel DOMIŠLJAVO in rekel, da je ta nova prihodnost ( slika horizonta naše prihodnosti… ) povezana z mojim imenom, a z vizijo, vero v prihodnost in z upanjem lahko dosežemo NEPREDSTAVLJIVO. ( nepredstavljivo je skoraj tako kot črna luknja ? ) Do nedavna sem bil predsednik vlade in so me strici iz ozadja ( ki jih ne bom omenil ) zabrisali s prestola, a pred močjo naših ljudi moramo biti ponižni. Čez dva tedna si želim vaše podpore. Nisem popoln, spet bodo spodrsljaji, a verjamem v vas !Žal sem pozabil omeniti, da sem samo omejen, neodločen politikantski MISLEC.

• Trsten 12:39 20.november 2012.

Anketa Dela je najbolj lažniva od vseh anket. Da vas ni sram klukci lažnivi.Pet let je bil vaš sluzavi lažnivi DanilĆe na prvem mestu priljubljenosti. Drugi je bil neki Janez Potočnik, ki ga 90 procentov Slovencev sploh ne pozna ...prikaži več in ne ve kaj sploh dela.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.