Slovenija
27 ogledov

Pahor ne bo dežurni kritik, zmaga vse bližje

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • linka 18:59 24.november 2012.

    NITI SLUČAJNO NE DOBI MOJ GLAS ! JE NERESEN IN NASTOPAŠKI !

  • zic 19:55 24.november 2012.

    moj glas sigurno ne dobi, ker ne morem verjet, da dajejo slovenci takemu nesposobnežu še šanso da bi bil predsednik....prepričal je primitivno srenjo kao z delom....halooooo,res ste naivni.

  • mph 21:51 24.november 2012.

    Hja, kaj naj rečem, če pa imate tako zelo radi Janšo, da mislite, da brez njega ne bo šlo, pa pač volite Pahorja. Jaz mislim ravno obratno, Janša uspešno že meče zemljo čez krsto, ki je že zakopana.

  • Scott 11:20 27.november 2012.

    V predsedniškem kabinetu pričakujte čepinovo,kresalovo,dimicevo...Drugi krog = drugorazredna tema

  • Žurnalček 02:21 29.november 2012.

    Žurnal je izključil svojo stran za 2 dni na komando Firerja, Izključite vi Žurnal za zmeraj! SDS TROBILO !

  • Žurnalček 02:22 29.november 2012.

    Žurnal GOTOF SI !

  • Žurnalček 02:23 29.november 2012.

    Žurnal GOTOF SI !

  • Senior 19:51 24.november 2012.

    Danes sem pečital v Dnevniku, da je bil udbovec in, da je velik lažnivec! Ne, njega pa res ne bom volil. Ne želim Sloveniji, da bi bil Predsednik države udbovec. Naj pove, kdo so strici iz ozadja. Gobezdalo!

  • xy 20:57 24.november 2012.

    nisem odvisneš od drog - pAHPORČEK si pozabil ko si sam priznal da si odvisen od Red Bulla in si zato pristal v kliničnem centru, vsi odvisniki nato posegajo po močnejših drogah, zato pa si verjetno tako branil Katarinco a ...prikaži več ne.Nisem bil sodelavec UDBE - zakaj so te pa potem našli na spisku UDBA net z šifro sodelavca udbe. (si samo ovajal sošolce kot Lingvist).Ne podpiraš te vlade PAhorček a si proti temu da se zamenja.1 mesec delaš kot delavci pa se že počutiš kot oni- zmatran si že po 1 mesecu revček- plačilo pa za tvoje delo ni tako nisko kot jo prejemajo delavci cca 660 eur pa nesmejo biti tudi po 30 letih dela zmatrani- tebi je Borat 3000 eurov premalo. 30 let se že napajaš pri vladnih jaslih pa za navadnega državljana še nisi storil nič. Borat ti si navadna Baraba in ko boš če boš boš svojo rit nesel na prodajo IJJ. Borat skrajni čas je da greš delata v gospodarstvo in enkrat v življenju z delom zaslužiš svojo plačo.Pa koga imaš ti manekenska RIT za norca

  • mph 21:54 24.november 2012.

    Sicer pa abstinence pri volitvah ni, vedno se voli. Tudi tisti, ki podpirajo Turka ali vidijo največje zlo Slovenije v Janši, boste prispevali zlu, če boste ostali doma. Sem že star, ampak sem hodil od zmeraj na volitve in verjetno ...prikaži več vedno bom. Niso kar tako in dejansko lahko spremenijo marsikaj. Je pa tukaj tako kot z lotom, če ne kupiš listka, 100% ne zadeneš. Če ga, je vsaj neko upanje. Čeprav ni idealnega politika, jih na na srečo ni tako zelo veliko, ki bi bili katastrofalno slabi. So pa vsi zbrani okrog svojega firerja. Če bodo ljudje to pokazali na naslednjih volitvah, upam, da v roku par mesecev, dokler je sploh še možno kaj narediti, boste odstranili vse muhe na en mah.

  • Android 10:17 25.november 2012.

    Denvniku, ki odkrito navija za drugorazrednega boš verjel, lepo te prosim no..

  • Jo Mus 20:12 24.november 2012.

    Politikantsko gobezdalo, totalni nesposobnež, prilizovalec ( zadnji mesec ) volivcem, kaj pa je delal prej ? samo zgubo, dolgove ( nekaj miljard ) podpiral lopove v svoji bižini - in kar je najvažnejše, razen političnih bebasti govorov z besedo ni ...prikaži več omenil, kaj storiti za gospodarski razvoj, za dobro ljudi, za delova nesta. Ko bo izvoljen je to nedvomno potrdilo, da je narod butaast veliko bolj od butalcev.

  • Jo Mus 17:10 26.november 2012.

    Prosim, narod, glasujte za mene čeprav sem samo omejen, neodločen politikantski MISLEC, kajti : SLIKAJO SE NEKI NOVI HORIZONTI NAŠE PRIHODNOSTI . Za predsednika so me določili že v političnih šolah in moj volilni štab, ki zahteva od mene pred ...prikaži večmene pred volitvami brezpogojno prilizovanje ljudem. Nikoli še nisem z lastnim, produktivnim delom zaslužil pet para, nimam pojma, kaj bi bilo dobro za državo, še sanja se mi ne, kako vrniti delo sto tisoč brezposelnim, kam usmeriti gospodarstvo, da bo zacvetelo, kako spraviti državo na nemškofrancoski vlak, ampak prosil sem prijatelja Šrederja da me podpre in tudi prijateljico Kosor. Onadva imata v žepu strašne telefonske številke. Če skupaj zabluzimo, se bomo pa še za nekaj milijard zapufali, za tem stojim z osebno odgovornostjo.Vsekakor narod, glasujte za mene, če bi radi dosegli NEPREDSTAVLJIVO. ( še večjo umsko in materialno revščino – to pa ni moj komentar !. )

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.