Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
13 ogledov

Pahor po osmih porazih za predsednika

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dd 11:34 03.junij 2012.

Te lutke si prav ne želim, ker nima nobene sposobnosti. Tudi jaz sem za Jelinčiča, vsaj ima hrbtenico in ne zataji slovenskih pravic.

• Koka 11:49 03.junij 2012.

Ja Borut je res naivnež in idealist, kar pa za politika niso odlike. Je pa "good gay" in zato ima na predsedniških volitvah moj glas !!! Dost mam ultra levih in klero desnih, nacionalisti so pa itak sam na gobcu ... ;))

• izvedenec 11:52 03.junij 2012.

Pahor je zgubil stik z realnostjo!! Mislim, da bo šel po poti Slivnika ..

• izvedenec 13:01 03.junij 2012.

Pahorjeva poštenost je izbruhnila pri Katarini Kresal :)

• 1111 20:45 03.junij 2012.

ena stvar naj vam bo jasna...nisem simpatizer, ampak niti eno stvar mu nemore očitat...je obogatel, ima podjtja?...nikoli ni bilo z njim povezano nič, poskušali so mu dat na pleča marsi kaj, pa ni šlo...kaj pa naša vlada??? ...vsi sami lopovi...hallooooo, ...prikaži več kje ste poštenjaki???

• anja.scuka 20:24 08.junij 2012.

** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

• marjan 09:43 03.junij 2012.

Ojej kak komentar. Naenkrat je za vse sranje v državi kriv izključno Pahor.

• mr.big 10:56 03.junij 2012.

kdo pa je kriv za 7 milijardni dolg, ki se je nabral med leti 2008-2011 ?? Kdo je kriv za afere in podporo akterjem afer pasje....je..b...cev, kdo je brannil dimičevo, kdo je branil ex ministra Miklavčiča, ki se danes Slovenčkom ...prikaži več smehlja iz svoje megajahte ??!?!!?

• ak 23:10 03.junij 2012.

No, evo... morda se ga je pa SD ravno zato zdej znebil... prepošten je Pahor, da bi lahko bil na čelu te stranke. :)

• boskre 09:45 03.junij 2012.

Isto sekundo, ko bo Borut pokazal, da si je nabavil hrbtenico dobi moj glas! Preveč je pošten za slovensko politiko, nima pa nobene drže in hrbtenice, kaj šele pesti s katero bi udaril po mizi. Ni napačen, samo nekaj mu ...prikaži več manjka ... Trenutno gre moj glas za Jelinčiča!

• Lavdan 12:47 03.junij 2012.

Ni Pahor izgubil stika z realnostjo, ampak tisti, ki volijo njegove nasprotnike. Je najbolj pošten vodidelj stranke in je resen kandidat za predsednika države.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.